Family Hub, frigiderul inteligent pentru o casă inteligentă

2

Frigiderul Family Hub, prezentat de Samsung la CES 2016, parte din categoria de electrocasnice inteligente, este un ajutor pentru organizarea alimentelor și a activităților casnice, oferind în același timp și opțiuni de divertisment.

Aceste noi frigidere sunt poziționate drept piesa centrală a bucătăriei, cu o serie de inovații practice care vor face mai confortabilă „viața” din bucătărie.

„Cu frigiderul Family Hub, vom schimba experiența clasică din bucătărie și modul în care utilizatorii folosesc frigiderul”, spune John Herrington, vicepreședinte senior și director general al diviziei Home Appliances, în cadrul Samsung Electronics America. „Acum mai mult ca niciodată aducem utilizatorilor tehnologia Internet of Things nu doar pe segmentul frigiderelor, dar și pe segmentul electrocasnicelor de gătit, prin lansarea de produse noi, cu conexiuni Wi-Fi.”

PUB: O combină frigorifică Samsung este redusă cu 680 lei acum pe eMAG, la 1449 lei. Vezi și tu despre ce  vorba

Family Hub este un centru digital de comandă pentru o familie modernă. Toate informațiile sunt salvate și afișate pe un ecran LCD full HD de 21,5 inci, amplasat pe ușa frigiderului. În plus, ecranul le permite utilizatorilor să posteze, să partajeze sau să actualizeze calendarul de activități, să posteze fotografii sau să lase notițe, totul prin intermediul smartphone-ului lor.

CITEȘTE ȘI Casa inteligentă: mai confortabilă, mai eficientă energetic

Pentru a gestiona mai ușor cumpărăturile sau a identifica alimentele care trebuie consumate cât mai repede pentru a evita risipa, frigiderul Family Hub reprezintă o resursă extrem de utilă. În plus, cele trei camere foto amplasate în interiorul frigiderului realizează fotografii de fiecare dată când ușa frigiderului este închisă. Imaginile pot fi accesate ulterior de pe smartphone pentru verificarea alimentelor disponibile. Astfel, cei care sunt deja în magazine și au uitat să verifice ingredientele de care au nevoie pentru cină, pot folosi aplicația Samsung Smart Home pentru a arunca o privire în frigiderul Family Hub. Mai mult, frigiderul poate fi folosit pentru a face cumpărături online, pentru a accesa rețete și pentru a face liste de cumpărături.

Bucătăria a devenit locul de socializare preferat din fiecare casă, iar Family Hub este construit inclusiv pentru a oferi opțiuni de divertisment. Acesta integrează opțiuni de streaming online pentru muzică, pe care o poate reda fie prin boxa încoporată, fie printr-o boxă wireless conectată prin Bluetooth, cum este Samsung Radiant 360. De asemenea, utilizatorii se pot bucura de programele TV preferate folosind funcția Screen Mirroring care permite redarea imaginilor de pe un Smart TV Samsung, astfel că pot pregăti mâncarea în timpul meciurilor de fotbal sau al emisiunilor preferate, fără să rateze niciun moment important.

PUB: O combină frigorifică Samsung este redusă cu 680 lei acum pe eMAG, la 1449 lei. Vezi și tu despre ce  vorba

Frigiderul Family Hub (modelul RF28K95800SR) va fi disponibil în mai multe variante printre care Counter Depth, Full Depth, Stainless și Black Stainless.

CITEȘTE ȘI Mobilă de bucătărie pentru apartamente -3 configurații, de la 824 lei

KitchenAppliance_Main_2Pe lângă acest frigider, Samsung a prezentat la CES și noua serie de cuptoare compatibilă cu tehnologia Wi-Fi și cu ușa Soft Close Dual Door. Noua gamă dispune și de tehnologia Flex Duo pentru mai multă flexibilitate și posibilități de configurare a cuptorului. Utilizatorii pot schimba cu ușurință interiorul cuptorului, având de ales între un compartiment mare sau două compartimente separate, prin inserarea sau îndepărtarea unui Smart Divider. În plus, ușa Soft Close Dual Door a fost dezvoltată pentru a permite accesul doar la compartimentul din partea de sus sau la ambele compartimente și se închide ușor și silențios.

Dispunând de conexiune Wi-Fi, noile cuptoare sunt compatibile cu tehnologia Internet of Things (IoT) în mod practic și inovator, permițându-le utilizatorilor să monitorizeze plita de gătit și cuptorul de la distanță. Astfel, aceștia pot preîncălzi sau pot ajusta temperatura cuptorului chiar cu ajutorul smartphone-ului și pot verifica dacă plita de gătit a fost stinsă sau nu. Butoanele metalice cu lumini albastre LED semnalizează dacă aceasta este în funcțiune, fiind astfel și mai ușor de supravegheat.

PUB: O combină frigorifică Samsung este redusă cu 680 lei acum pe eMAG, la 1449 lei. Vezi și tu despre ce  vorba

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here