Flori de sezon, pentru o atmosferă proaspătă la tine acasă

0

Sezonul de vară abundă de flori de sezon spectaculoase, ale căror miresme sunt năucitoare și ideale pentru a împrospăta ambientul casei tale. Parfumul pregnant al florilor de sezon creează o atmosferă de vacanță, care îmbie la visare și relaxare. Stările ideale pentru această perioadă mult-așteptată.

Alege pentru acasă flori de sezon în nuanțe solare îmbinate cu pasteluri delicate

În materie de flori, vara aceasta se poartă îmbinările de nuanțe solare cu pasteluri delicate care oferă buchetelor o atitudine boemă și creează un impact vizual puternic. Ce este mai plăcut decât să vii acasă după o zi lungă de birou și să fii întâmpinat de mireasma unui aranjament floral rafinat și delicat?

Alege pentru interiorul casei tale buchete sau aranjamente florale într-o cromatică diversă, precum: rose-quartz, galben, oranj, corai și accente de violet. Aceste nuanțe oferă o stare de spirit pozitivă și sunt potrivite în orice tip de interior-minimalist, vintage, modern sau eclectic.

În buchetele sau aranjamentele de flori din acest sezon predomină flori superbe precum- lisiathus, alstroemeria, trandafiri, hortensii, iriși, bujori, minigerbera, frezii și accente de lavandă care emană un aer provensal și suav.

flori de sezon floria.ro flori-aranjament-roz-33718 flori de sezon floria.ro flori-buchet-cu-hortensii-33741

Buchete sau aranjamente florale ideale pentru un cadou de nuntă, din flori de sezon

Odată cu începerea verii, și sezonul nunților este oficial deschis. Știm că în această perioadă invitațiile la nunțile apropiaților sunt numeroase, iar florile sunt cadoul ideal, în special pentru cununia civilă. Așadar am pregătit și câteva idei de buchete sau aranjamente florale ideale pentru un cadou de nuntă. Iată:

flori-buchet-de-mireasa-bulgaras-de-culoare-32864 flori de sezon flori-bucurie-de-vara-33735

Flori de sezon pentru un garden-party sau o petrecere în aer liber

Dacă locuiți la curte, știm că vara petrecerile în grădină sunt favoritele voastre. Așa că, o idee excelentă este să îi întâmpinați pe invitați cu aranjamente florale de vară, în culori puternice, care nu vor trece neobservate.

Aranjamentele florale în vase de lemn care îmbină aerul rustic cu flori rafinate în nuanțe de corai, fuchsia, roz pastelat sunt aranjamente ideale pentru un “garden-party”, sau o petrecere în aer liber. Spiritul liber și exuberant oferit de florile de vară din noua colecție de buchete de flori Floria.ro creează o atmosferă de vacanță, perfectă pentru acest început de sezon.

flori de sezon flori-rose-quartz-33751

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here