Floria.ro donează 1% către WWF-România

0

WWF-Romania și Floria.ro pornesc, începând cu luna decembrie 2014, un parteneriat pe 3 ani pentru susținerea proiectelor WWF de conservare a naturii sălbatice din România.Proiectul poartă  numele “Gentelman cu Natura” și cuprinde două componente.

Prima componentă este cea de conservare, prin care Floria se implică în generarea de venituri pentru activitățile din programele derulate de WWF-România. În cadrul ei, Floria.ro donează 1% din valoarea buchetelor de flori vândute online, pentru protejarea naturii sălbatice din România.

Clienții Floria.ro au la rândul lor posibilitatea să contribuie direct la susținerea proiectelor organizației WWF-România prin achiziționarea ursuleților de pluș WWF, împreună cu buchetul de flori.

Sumele strânse  vor fi investite în proiectele de protejare a habitatului urșilor bruni din România. În plus, clienții florăriei online mai pot contribui prin accesarea butonului „Donează pentru salvarea naturii sălbatice din România”, opțiune valabilă la finalul procesului de comandă

Pentru că iubim florile, iubim și natura. De aceea, susținerea programelor derulate de organizația WWF, care adresează probleme de mediu actuale, este un pas firesc pentru Floria. Vrem să contribuim la protejarea naturii sălbatice din România donând 1% din vânzările noastre, dar vrem să-i și încurajăm pe clienții noștri să se implice în proiectele de mediu, oferindu-le posibilitatea de a achiziționa ursulețul WWF sau de a dona direct din site” declară Marina Matei, e-Commerce Manager Floria.ro.

Cea de-a doua componentă a parteneriatului vizează un ansamblu de acțiuni strategice și de comunicare, prin care clienții Floria.ro sunt informați despre acțiunile de protejare a mediului și promovarea unui stil de viață sustenabil.

Ca prim pas în această zonă, în acest final de an Floria.ro a ales să propună clienților săi doar brazi de Crăciun crescuți în ghiveci, cu șanse maxime de supraviețuire la plantare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here