Fotoliu cu masaj, relaxare după o zi la birou

0
Rokol 7905S Robostic Zero Gravity 2

De multe ori, după o zi de muncă, un masaj e mai mult decât așteptat. Și cel mai simplu mod pentru o relaxare completă este un fotoliu cu masaj.

Principala caracteristică a unui fotoliu cu masaj este faptul că îmbină funcțiile de masaj cu sistemul de role și perne de aer, cu funcțiile de relaxare, mașinăria de masaj fiind proiectată să imite degetele unui maseor profesionist.

Iar „degetele” pe care le folosește un fotoiliu cu masaj ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și activează funcționarea armonioasă a corpului între Yin&Yang. Coordonarea dintre Yin&Yang este practic crucială pentru sănătatea corpului uman, iar menținerea echilibrului este principalul criteriu care stopează îmbolnăvirea.

Rokol Imperial 8900 Premium Deluxe 4DUnul dintre producătorii, Masatto a adus pe piață noua gama Rokol, fotolii cu masaj dedicate pentru relaxare și întreținere în fiecare zi. Rokol este producător cu peste 30 de ani de experiență în domeniu. Încă din 2001, compania a cooperat cu Panasonic din Japonia dezvoltând cele mai inovative tehnologii de masaj iar acum este partener startegic cu LG Electronic.

Un fotoliu cu masaj din gama Rokol are design rafinat pentru un stil de viață modern și oferă o paletă largă de funcții de masaj și poate fi folosit de întreaga familie. Mecanismul cu 4 role este înlocuit cu noua tehnologie 2D, care are 6 role de masaj, pentru o finețe crescută a masajului. Sistemul terapeutic de încălzire, masajul cu perne de aer, șina de tip ”S” sau ”L” și rolele pentru talpă întregesc programele pentru stimularea circulație sângelui, detensionare musculară și articulară.

Rokol-8900-Masaj-complet-pentru-tot-corpulFotoliile premium Rokol 7805L și Rokol 7908L sunt echipate cusistemul complex 3D cu 6 role masaj și încălzire ceramică, perne de aer multistrat, șină de tip ”S” și ”L”, iar controlul său este facil, direct de pe telecomandă, telefon sau tabletă. Modelul Rokol 8900 folosește tehnologie de masaj 4D fiind cel mai complex fotoliu din piață.

SURSA: Masatto

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here