Globe Trotter Collection by Marcel Wanders la Bucureşti

0

A fost lansată o colecţie eclectică şi unică inspirată de legendarele aventuri şi explorări prin care au fost descoperite obiecte rare, obiective geografice, teritorii şi culturi noi.

Libertate şi inspiraţie sunt elementele care fundamentează noua colecţie având stilul de design şi purtând semnătura inconfundabilă a designerului Marcel Wanders care a creat-o pentru brandul Roche Bobois. Noua colecţie se găseşte şi în showroomul Roche Bobois de la Bucureşti.

Colecţia Globe Trotter cuprinde piese de mobilier, decoraţii, accesorii şi corpuri de iluminat. Covoarele (ocupând doar o mică parte din pardoseală), precum şi pernele în culori vii şi motive jucate sunt accesoriile la care se face apel din plin în toate aranjamentele propuse.

Din abundenţă sunt folosite şi măsuţele de cafea în livinguri de dimensiuni impresionante.  Printre piesele de mobilier ale colecţiei se disting canapelele Montgolfiere cu siluete graţioase şi cele două braţe inspirate ca formă de baloanele cu aer cald inventare de fraţii Montgolfiere. Olive şi bleu au fost culorile alese pentru acest tip de mobilier.

De asemenea, surprinde masa de dining La Parisienne, cu un blat mat şi picioare elegante şi lucioase. Decoraţiile (de inspiraţie asiatică) din metal polizat sunt şi ele nelipsite. Corpurile de iluminat urmează tendinţele noi în sensul că devin obiecte de design, cu forme din ce în ce mai interesante,inclusiv aerodinamice sau care rimează cu decoraţiunile inspirate de baloanele cu aer cald.

Este de remarcat pentru iubitorii de rafinament şi cei care doresc să îşi realizeze amenajări după ultimele tendinţe faptul că noua colecţie de mobilier Globe Trotter realizată de Marcel Wanders se găseşte şi în showroomul Roche Bobois de la Bucureşti, str. G-ral Budişteanu 28C.

Citește și Rețetă de weekend din bucătăria mexicană: Chiles Rellenos

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here