Grecia, locul ideal pentru o vacanţă de neuitat

2

Grecia vrea să ridice începând de luni, 19 aprilie, cerinţa intrării în carantină pentru turiştii din celelalte ţări ale Uniunii Europene.

Aşadar, turiştii care sunt vaccinaţi complet sau au un test PCR actual cu rezultat negativ şi care respecta regulile introduse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, pot vizita faimoasele staţiuni din Grecia.

Daca vrei sa vizitezi Grecia, în primul rând, trebuie sa te decizi ce insule sau staţiuni vrei să vizitezi.

Vezi şi Vara asta zbori direct spre staţiunile de la Marea Adriatică

 

Santorini

Este una dintre cele mai populare insule din Grecia. Santorini este faimoasă pentru uimitoarele sale vederi. Casele tradiţionale albe, domurile albastre ale bisericuţelor se combină într-un stil magic cu plaje spectaculoase, peisaje de vis, oraşe antice, restaurante extraordinare şi un vulcan…încă activ, ascuns în mare.

Nu te poţi plictisi pe insula Santorini

Poţi avea parte de excursii cu barca, poţi vizita plaja Akrotiri, poţi urmari un apus spectaculos din satul Oia, poţi vizita multe bisericuţe şi mânăstiri şi poţi mânca tradiţional grecesc la numeroase taverne şi restaurante.

 

Milos

Este o insula liniştită cu multe locuri de explorat. Are unele dintre cele mai unice plaje şi este locul perfect pentru a urmări cele mai spectaculoase răsăriturituri şi apusuri de soare.

 

Paralia Katerini, o staţiune din Grecia între munte si mare

Daca vrei sa surprinzi relatia dintre greci si tradiţiile lor, precum si numeroasele poveşti si legende despre zeii Olimpului, nu exista loc mai bun decat Paralia Katerini.

Situată la poalele Olimpului, staţiunea grecească este o bijuterie a mării Egee si este de departe una dintre cele mai apreciate statiuni grecesti de catre români.

Obiective turistice Paralia Katerini

Unul dintre cele mai importante obiective turistice este Muntele Olimp. O drumeţie pe Muntele Olimp s-ar putea să iţi amintească de legendele Olimpului şi să iţi dezvăluie o privelişte deosebită.

Orasele Edessa, Salonic sau Katerini merita pe deplin sa fie vizitate. Edessa, spre exemplu, este vecina cu numeroase cascade impresionante, care i-au dat denumirea de Oraşul Apei.

Citeşte şi Porto, cea mai bună destinație europeană pentru vacanță

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here