Giorgal -Haine din România, care te pun în valoare

0

O dată cu venirea primăverii, schimbăm nu doar mobila, ci și garderoba. Iar când ne gândim la piesele de care avem nevoie și începem să căutăm variante, invariabil regăsim branduri care ne vorbesc despre cât de bine vom arăta dacă purtăm hainele respective. Ei bine, sezonul acesta noi ne propunem să schimbăm unghiul. Credem cu tărie că, așa cum mobila nu este suficientă pentru a face o casă să arate fantastic, nici hainele nu sunt suficiente să ne facă să ne simțim intr-un anume fel. Credem că e important să avem o atitudine încrezătoare, să ne simțim bine noi cu noi, iar hainele doar sa ne pună în valoare.

Giorgal _1 Giorgal _2 Giorgal  _3 Giorgal  _4 Giorgal _5 Giorgal _6

Am căutat așadar haine care să ne promită că ne vor pune în valoare pe NOI, cele din interior, și nu haine care promit să creeze o formă fără fond. Spre bucuria noastră, am descoperit chiar un brand românesc care își propune acest lucru. Este vorba despre Giorgal, un brand de haine produse în jud. Argeș.

Recunoaștem că pozele ne-au fermecat, fiind realizate într-un cadru care nouă, la CasTeca, ne place foarte mult: showroom-ul de mobilă de lux Ethan Allen, pe care l-am recunoscut dintr-o privire.

Prin natura lor, ținutele Giorgal scot la iveală frumusețea naturală a femeii, conturează liniile corpului și emană un chic firesc. Piesele vestimentare pot fi armonizate atât pentru o ținută casual sau smart casual, cât și pentru una sofisticată, de seară. Liniile vestimentare Giorgal sunt volatile, comode, iar simplitatea lor îndeamnă la cât mai multe îmbinări de texturi și culori.

Piesele Giorgal abordează un stil clasic, presărat cu tonuri minimaliste, moderne și croiuri care avantajează o largă paletă de feminitate. Deoarece frumusețea naturală a femeii este principalul său atu, ținutele Giorgal conturează o figură plină de delicatețe.

Creațiile Giorgal sunt menite a fi puse în valoare de personalitatea femeii care le poartă și nu invers. Hainele Giorgal își însușesc originalitatea din caracterul fiecărei doamne sau domnișoare care poartă piesele vestimentare. Prin echilibrul armonios dintre simplitate și rafinament, creațiile Giorgal râmân actuale, nu își pierd din frumusețe și nu se perimează.

Giorgal este un brand discret, care nu epatează ci se lasă puse în valoare de adevărata frumusețe a româncelor: frumusețea dată de o atitudine naturală și elegantă. Ne place!

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here