Hornbach lansează oficial magazinul online în România

1

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții şi grădinărit, lansează oficial magazinul online în România, de unde clienții pot alege din peste 27.000 de produse. Compania anunță extinderea treptată a sortimentului de produse și țintește listarea în online a peste 80% din produsele de stoc din magazine până la finalul anului 2018.

Pornind de la ideea „Începe acum proiectele tale și online“, magazinul online poate fi accesat la adresa
www.hornbach.ro. Începând cu 23 ianuarie, clienții pot alege dintr-o gamă variată de materiale
de construcții și produse de grădinărit.

„În contextul schimbărilor tehnologice, valorificarea mediului online ne ajută să fim mai aproape de nevoile clienților noștri. Astfel, deschiderea magazinului online în România a venit ca un pas natural în evoluția business-ului nostru. De acum, persoanele pasionate de proiecte de bricolaj au posibilitatea de a consulta în magazinul nostru online informații detaliate cu privire la proiectele lor și pot face cumpărături ușor, economisind timp“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Hornbach lansează oficial magazinul online în România
Hornbach lansează oficial magazinul online în România

Cum cumperi online de pe Hornbach

Clienții dispun din acest moment de mai multe posibilități pentru reducerea timpului necesar realizării
cumpărăturilor. Fie comandă online și solicită expedierea mărfurilor la domiciliu sau la șantier, fie se
informează online și cumpără în magazin.

Din cele peste 27.000 de articole prezentate pe site, majoritatea vor putea fi livrate la orice adresă din România în termen de 2-3 zile. De asemenea, din cele peste 27.000 de produse listate, circa 23.000 de produse pot fi rezervate pe site. Acestea pot fi ridicate personal din magazinul selectat, după 4 ore de la rezervare. Restul de 4.000 de produse pot fi rezervate doar în magazinele Hornbach și apoi ridicate de către clienți.

Hornbach lansează oficial magazinul online în România
Hornbach lansează oficial magazinul online în România

Prețurile produselor Hornbach sunt identice în magazin și în magazinul online. Clienţii au posibilitatea de returnare a produselor  în termen de 30 de zile de la livrare. De asemenea, pe site se vor regăsi produse care nu există pe stoc în magazine, dar care pot fi livrate direct de către furnizori. Serviciul Clienți va fi disponibil la numărul de telefon 0371.555.999 pentru a  răspunde solicitărilor, de luni până vineri, între orele 08:00 și 17:00.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here