Hotel de la malul Mării Negre cu design tematic- o reinterpretare a lumii piraților din Caraibe

2

Hotelul Bicaz – Pirates Resort din Mamaia este hotelul de la malul Mării Negre cu design tematic. Conceptul reprezintă o reinterpretare a lumii piraților din Caraibe, o alegere inspirată pentru un hotel situat pe litorar. Punctul de atracție îl constituie încă de la intrare recepția care este de fapt o corabie, proiectată în cele mai mici detalii, menită să ne introducă în fascinanta lume a piraților.

Echipa inSIGN este cea care a proiectat și amenajat zona de recepție, barul, cafeneaua, zona de piscină și camerele hotelului după o temă bine definită, pentru a oferi clientului un mediu ambiant plăcut, în armonie cu mediul în care se află: “Ne bucurăm să vedem că visul nostru s-a transformat în realitate. Ne-am dorit foarte mult să dezvoltăm un proiect care să atingă cele mai sensibile corzi ale turiștilor și cu ajutorul echipei inSIGN am reușit cu brio să facem acest lucru. E un concept nou pe litoral și a fost implementat cu succes”, a spus Iulian Tenie, managerul hotelului Bicaz – Pirates Resort din Mamaia.”

În cadrul acestui proiect de amenajare interioară au fost incluse elemente de butaforie și efecte speciale pentru a crea o atmosferă specifică. Încă de la intrarea în hotel designerii și-au pus amprenta asupra recepției, reușind să-i dea forma unei corăbii supradimensionate, în care se regăsesc întocmai detaliile specifice unei corăbii autentice, de la hublou și până la provă și saborduri. Ca să îi dea o notă de autenticitate, pe podeaua din rășină au proiectat o imagine subacvatică și pentru a fi cât mai veridică imaginea panoramică au poziționat corabia și luminile astfel încât să creeze un efect special de corabie plutitoare. Din acest motiv probabil recepția-corabie este de altfel și punctul de atracție al hotelului.

Amenajat în stil maritim, Jack’s Bar a fost transformat cu soluții custom-made într-un spațiu complet nou, atipic, desprins din povești. Alte elemente care produc un impact deosebit asupra vizitatorilor în zona de recepție sunt detaliile decorative ca de exemplu tentaculele de caracatiță, sirena, piratul, cufărul de comori, cârma și acvariul. Obiectele astfel integrate de inSIGN au creat o ambianță aparte: “Avantajul nostru a fost că am lucrat cu designeri profesioniști, care au urmărit firul poveștii noastre și au reușit să o transpună în realitate și să obținem la final exact ce ne-am propus. Am avut norocul de a colabora cu o echipă tânără și dornică să implementeze un proiect atât de ambițios”, a adăugat Iulian Tenie.

Citește și Cum arată un avion Boeing 727 transformat într-o locuință?

Proiectul hotelier dezvoltat de arhitecții de la inSIGN cu design interior care reinterpretează lumea piraților din Caraibe a obținut premiul Guest Review Award 2018, un premiu dobândit datorită aprecierilor din partea turiștilor.

2 comentarii

  1. […] Hotelul Bicaz – Pirates Resort din Mamaia este hotelul de la malul Mării Negre cu design tematic. Conceptul reprezintă o reinterpretare a lumii piraților din Caraibe, o alegere inspirată pentru un hotel situat pe litorar. Punctul de atracție îl constituie încă de la intrare recepția… Cititi mai multe aici: Hotel de la malul Mării Negre cu design tematic- o reinterpretare a lumii piraților din Caraibe […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here