Idei geniale pentru un decor rustic

0

Dacă îți dorești accene rustice în casă, am selectat pentru tine câteva idei pe care le poți pune în practică chiar tu. Nu ai nevoie de lucruri costisitoare, ci de puțină îndemânare. CasoTeca îți prezintă idei geniale pentru un decor rustic.

Un aer rustic îl poți da și mânerelor cabinetelor din bucătărie. Ai nevoie de puțină sfoară, nu foarte groasă pentru a înfășura mânerele și lipici pentru a le fixa. Este unul dintre cele mai ieftine proiecte pe care le poți pune în practică. Partea bună este că le poți schimba ușor, fără să fie nevoie de costuri prea mari.

Idei geniale pentru un decor rustic

Rafturile din paleți sunt o altă idee pe care o poți pune în practică. Așa că, dacă ai paleți prin curte, care stau degeaba, folosește-l pentru realiza rafturi cu accent rustic. Acestea vor da bine nu doar pe hol, dar chiar și în bucătărie, loc în care poți păstra borcănașele cu condimente.

Idei geniale pentru un decor rustic

Tot din paleți poți să realizezi rafturi pentru sticlele de vin și pentru pahare. Nu doar că vor da bine și îți vei putea etala colecția de vinuri, ci vei găsi că este practic acest mod de depozitare.

Idei geniale pentru un decor rustic

Un aer rustic vei aduce în casă dacă decorezi ramele cu mici bețișoare. În plus, cei mici vor fi încântați să participe la acest mic proiect. Nu ai nevoie decât de mic crenguțe și lipici.

Idei geniale pentru un decor rustic

Dacă ai un perete în casă căruia vrei să-i dai un aer aparte, și bineînțeles, îți place stilul rustic, atunci lipsești bucăți de lemn, tăiate, pe peretele din bucătărie, de pe hol, din living și chiar din baie. Vei aduce natura mai aproape și este o idee mult mai originală decât vechile lambriuri de lemn.

Idei geniale pentru un decor rustic

Dacă îți place să meșterești, magazinele de hobby îți pun la dispozție tot felul de ustensile pentru a confecționa un ceas. În loc de placa de lemn rotundă sau pătrată, folosește o bucată de lemn. Asta va da aduce un aer proaspăt și natural în casă, în locul plasticului made in China.

Idei geniale pentru un decor rustic Iar dacă chiar ești dispus să schimbi măsuța de cafea, atunci îi poți înlocui cu butuci de lemn. Nici nu contează dacă nu sunt perfecți sau dacă mai au vreun ciot; vor aduce un aer de prospețime.

Idei geniale pentru un decor rustic Poți pune la punct un candelabru din lemn și luminițele de pe bradul de Crăciun. Așa le vei găsi o întrebuințare pentru luminițe și în timpul anului. Ai nevoie de ramuri de copac, pe care prinzi instalația de brad, iar apoi o conectezi la sursa de curent. Poți folosi acest candelabru oriunde.

Idei geniale pentru un decor rustic

Sursa foto: Pinterest.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here