IKEA lansează colecția care integrează încărcătoarele wireless în piese de mobilier

0

Compania Ikea lansează prima colecție de produse pentru încărcare wireless pentru telefoane și tablete în cadrul Mobile World Congress.
Noua soluție de transformare a noptierelor, lămpilor și birourilor în hot-spot-uri de încărcare va fi disponibilă în magazinul Ikea – România, din aprilie 2015 dar și în America de Nord și Europa.

Colecția pentru încărcare wireless din cadrul Home Smart folosește o tehnologie nouă, o nouă direcție în dezvoltarea gamei prin care compania își propune să găsească soluții inovatoare, soluții de încărcare mai flexibile acasă sau la muncă.

„Din cercetări și vizitele pe care le-am făcut în casele consumatorilor am aflat că oamenilor nu le plac cablurile încurcate prin casă. Se tem să nu piardă încărcătoarele și să rămână fără baterie. Noua noastră soluție, care integrează încărcătoarele wireless în piesele de mobilier, face încărcarea telefoanelor și tabletelor mai simplă”, a afirmat Jeanette Skjelmose, Business Area Manager Lighting and Wireless Charging.

Această tehnologie folosește standardul global de certificare Qi și în acest mod, produsele Ikea primesc o certificare din partea unei terțe părți pentru încărcarea wireless. La noua colecție care transformă noptierele, lămpile și birourile în spații de încărcare pentru tablete și telefoane au lucrat mai mulți designeri printre care și David Wahl, un cunoscut designer de produs suedez.

„Am creat aceste soluții inteligente de încărcare wireless pentru că ne dorim să nu mai vedem cabluri peste tot. Puteți să încărcați mai multe produse în același timp și totuși să aveți o casă frumoasă, fără fire. În plus, ne-am dorit ca produsele să se adapteze în orice spațiu și să fie ușor de folosit. Rezultatul este un suport de încărcare cu design simplu, pe care îl poți adapta în camere diferite și pentru produse diferite de mobilier”, a adăugat David Wahl.

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Sursa foto: abcnews.go.com, cnetfrance.fr, lesnumeriques.com, tnerd.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here