Casa Rusu deschide un nou magazin de mobilier şi decoraţiuni

0

Compania de retail Casa Rusu, inaugurează cel de-al 17-lea magazin propriu. Investiția pentru amenajarea noului magazin este de 500.000 euro. Magazinul a creat 42 de noi locuri de muncă; este situat în cadrul Centrului Comercial Colentina din Bucureşti şi are o suprafaţă de 2.500 metri pătraţi.

„Investiția pentru amenajarea noului magazin s-a ridicat la 500.000 euro şi estimăm că cifra de afaceri a Casa Rusu Colentina va fi de 3 milioane de euro”, a afirmat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Magazinul din Colentina este a 28-a locaţie Casa Rusu şi reprezintă un concept nou unde se va lansa şi un brand propriu de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic.

„Noul nostru magazin va fi deschis publicului începând cu data de 6 martie şi reprezintă un concept nou, în care am pus accent pe dezvoltarea de ambiente deosebite care să ofere clienţilor o perspectivă mai clară asupra produselor ce le pot găsi în oferta Casa Rusu. În plus, odată cu deschiderea acestei locaţii, am lansat şi brandul propriu de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic, Cassima”, a adăugat Cristian Rusu.

 

Casa Rusu lansează brandul de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic Cassima

Conform afirmațiilor făcute de reprezentantul companiei, lansarea noii game de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic a apărut pentru dezvoltarea de noi ambiente, care să le ofere clienţilor o gamă completă home&deco.

„Datorită raportului foarte bun calitate – preț, suntem siguri că gama de decorațiuni Cassima va atrage vânzări ridicate și va reprezenta 30% din business-ul realizat în noul nostru magazin”, a mai spus Cristian Rusu.

 

Despre Casa Rusu

Casa Rusu, compania de retail a producătorului de mobilier din România, Rus Savitar, şi-a început activitatea în 1994. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat şi mobilier tapiţat. În prezent, Casa Rusu deţine o reţea de 28 de magazine, deschise în spații închiriate, grupul având aproximativ 1.000 de angajați. Compania exportă mobilă în Japonia, Irak, Emiratele Arabe Unite, Qatar dar și în Europa: Belgia, Elvetia, Franta, Cehia, Olanda.
Business-ul consolidat al grupului Rus Savitar – Casa Rusu, a înregistrat afaceri în creştere cu 25% în 2014 comparativ cu 2013, iar profitul a crescut cu 85%.

Pe această piață activează și cel mai mare producător de mobilă din pal Lemet cu retailerul LEM’S , Staer, dar și companii internaționale  precum Ikea și Kika.

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here