În aşteptarea sărbătorilor de iarnă, o atmosferă de calm şi pace în casă

Ambientarea casei pentru o atmosferă de pace în întâmpinarea Crăciunului.

1

Suntem în postul Crăciunului şi acum este bine să fim într-o stare de calm şi pace, să ne ferim de excese

Casa trebuie ambientată şi primenită din timp prin realizarea unei atmosfere pentru întâminarea sărbătoarilor de iarnă care va culmina cu cea a Crăciunului. Dar până atunci este necesară o aşteptare în linişte, cu casa ca paharul şi lumânări parfumate cu o aromă mai moale.

Este timpul însă pentru cumpărarea de decoraţiuni  şi accesorii care vor imprima ambianţa de calm şi meditaţie în casă dar care să fie deschisă şi pregătită oricând pentru primirea de prieteni.

 

A touch of Dutch

 

Anul acesta puteţi face acest lucru de la magazinul on line LEUK! HOME şi să realizaţi aranjamente şi decoruri cu produsele Leuk inspirându-vă din ideile oferite de designerul Iulia Iuga-Dohmen ce exprimă tendinţele în domeniul home&deco. Puteţi să vă bucuraţi astfel de momente Leuk, mai cu seamă că veţi primi sfaturi şi recomandări de cum să le asortaţi în casă, cu ce ocazie să le folosiţi, cui să le faceţi cadou căci, să nu uităm, aceasta este luna cadourilor!

Principalul obiectiv al magazinului Leuk este să inspire, să transmită emoţii şi să binedispună. De altfel, numele “Leuk” vine din limba olandeză şi înseamnă “simpatic”, “amuzant”, “frumos”, cum de altfel sunt şi decoraţiile şi accesoriile pentru casă pe care le oferă. Acestea pun accentul pe design dar şi pe funcţionalitate, sunt de calitate, de aici şi partea de durabilitate şi sustenabilitate, faptul că avem grijă de mediul înconjurator.

 

Designerii olandezi sunt inovativi şi foarte pricepuţi în designul de obiect, toate decoraţiile şi accesoriile propuse fiind elegante, cu finisaje perfecte şi clasate  în categoria premium. Forme iconice şi stilizate, embleme şi simboluri care aduc emoţii şi noroc, toate acompaniază în mod fericit obiectele tradiţionale, în timp ce suprafeţele argintate sau aurite accentuează nota caracteristică acestei perioade. Sunt suporturi de lumânări dar şi aparate şi accesorii care aduc în casă un aer sănătos şi înmiresmat cu esenţe de ulei parfumat.

Cu lumânările şi suporturile de lumânări propuse de Leuk  se creează o atmosferă caldă şi primitoare. Lumânările parfumate sunt complet reîncărcabile şi realizate din ingrediente atent selectate: ceară 100% vegetală şi fitil din bumbac. Lumânările pot fi combinate cu suporturile decorative în funcţie de preferinţele dumneavoastra olfactive iar notele caracteristice parfumului pot fi foarte variate, de note de bază, mijlocii sau de vârf, de la lemn de cedru sau santal, la nucşoară, lămâie, cuişoare, sau boabe de tonka.

Difuzoare elecrice, diferite esenţe

Mai este doar o săptămână până la Advent, o frumoasă tradiţie catolică şi protestantă simbolizând așteptarea Nașterii lui Iisus ce presupune o bucurie zilnică ce crește treptat spre ziua Crăciunului. O coroană poate fi aşezată pe masă cu 4 lumânări, fiind aprinsă în fiecare duminică până la Crăciun câte o lumânare. Ce-ar fi dacă de data aceasta lumânările ar fi cele parfumate de la Leuk? Pentru prima duminică puteţi aprinde o lumânare cu o notă de lemnn de cedru, pentru a doua duminică cu o notă de chihlimbar, pentru a treia duminică cu o notă de pachouli şi, în sfârşit, pentru a patra duminică, în apropierea Crăciunului, cu o notă vârf, şi anume, de scorţişoară.

Tuburile din sticlă oglindită ale suporturilor sunt aranjate astfel încât reflexele luminilor sunt magice şi duplicate în sticlă. Tuburile se sprijină pe o bază de oțel acoperită cu pulbere. Îmbinările sale metalice aurii și efectele misterioase de iluminare aduc o notă etnică, elegantă interiorului.

Suporturi de lumânări

La rândul lor, difuzoarele electrice şi sprayurile de cameră creează o atmosferă elegantă și parfumată.

Fierbător electric şi prăjtor de pâine plisse

Să nu uităm fierbătoarele electrice precum şi prăjitoarele de pâine care ne ajută în această perioadă să avem un mic dejun savuros într-o ambianţă tihnită.

 

 

 

un comentariu

  1. […] Suntem în postul Crăciunului şi acum este bine să fim într-o stare de calm şi pace, să ne ferim de excese Casa trebuie ambientată şi primenită din timp prin realizarea unei atmosfere pentru întâminarea sărbătoarilor de iarnă care va culmina cu cea a Crăciunului. Dar… Cititi mai multe aici: În aşteptarea sărbătorilor de iarnă, o atmosferă de calm şi pace în casă […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here