În prima zi de școală, hai să le dăruim flori mamelor

0

La început de școală, Floria propune o schimbare de perspectivă, ușor nostalgică: flori pentru mamele emoționate. Pentru ca ele sunt cele care ne-au purtat de mână la școală în prima zi, care aveau emoții dar nu ni le transmiteau niciodată…

Anul acesta, Floria.ro redefinește conceptul primei zile de școală. Colecția „Back to School” din acest început de an mută lumina reflectoarelor de la doamnele învățătoare, către mame, care trăiesc cele mai intense emoții când copiii merg la școală sau la grădiniță pentru prima dată.

Designerii Floria.ro au creat o colecție pentru întoarcerea la școală, colecție inspirată de recunoștința pentru uniforma perfect călcată de mama, pentru  îmbrățișarea cu care ea ne-a dat curaj înainte de a păși prima dată pragul clasei și pentru nerăbdarea cu care ne-a așteptat să ne întoarcem acasă după prima noastră zi de școală.

Majoritatea buchetelor sunt multicolore, unele mai apropiate de culorile pastelate ale verii, iar altele de nuanțele toamnei. Trandafirii galbeni, portocalii și roșii sunt, ca de obicei, nelipsiți și însuflețesc cromatica buchetelor. Culorile lor exprimă înțelepciunea, grația, viața și iubirea. Calele, crinii, astromeria, hortensiile, gerbera și orhideele de diferite culori conferă dinamism și personalitate acestei noi colecții. Buchetele includ și o felicitare care poate fi personalizată cu textul dorit.

Florile sunt aranjate în coșulețe de răchită, vase din sticlă transparentă ori neagră sau în cutiuțe și vase colorate. Cele așezate în vase de sticlă neagră sau transparentă sunt potrivite mamelor care apreciază în mod deosebit eleganța și grația. Mamelor care au zâmbetul mereu pe buze și sufletul tânăr le vor plăcea aranjamentele din vasele colorate în nuanțe deschise. Coșulețe din răchită le vor încânta pe mamele cărora le place naturalețea și simplitatea.

Fie că-l primește alături de îmbrățișarea caldă a copilului  sau alături de o felicitare cu versurile pe care acesta le-a recitat în prima zi de școală, mama se va bucura nespus de buchetul de flori. Astfel, fiind „reinventată”, prima zi de școală capătă noi semnificații, iar mamele încă o zi în care sunt cinstite pentru dragostea și grija pe care o poartă copiilor.

Întreaga colecție creată de designerii Floria.ro cu ocazia Back To School se regăsește pe https://floria.ro/flori-back-to-school/ .

floria.ro

floria.ro2

floria.ro 3

floria.ro 4

 

flori.ro 5

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here