Încălzește-ți locuința prin cea mai ieftină metodă

1

Dacă vrei să reduci la maximum cheltuielile pentru încălzirea locuinței în timpul iernii, îți propunem o metodă simplă, eficientă și care punctează la capitolul estetică, fiind potrivită pentru case cu design modern: Egloo.

Egloo este un suport din teracotă în forma de iglu, care funcționează ca o sobă în miniatură: poate fi încălzit cu ajutorul lumânărilor și rămâne cald chiar și după stingerea acestora. Conceptul a fost dezvoltat de Marco Zagaria, un student italian din Roma, care în prezent caută finanțare pentru proiect.

Egloo este compus din patru elemente: baza, pe care pot fi așezate lumânările, un grătar și două domuri suprapuse care sunt sprijinite pe grătar. Patru lumânări sunt suficiente pentru ca Egloo să emane căldură patru ore într-o cameră cu suprafață medie.
Domul mai mic din interior este încălzit mai puternic și transmite căldura către cel extern.

Egloo este disponibil în mai multe versiuni cromatice: oranj, roșu, alb emailat, și este o soluție pentru cei care nu vor să consume curent sau gaz pentru încălzire. Cei care doresc să încerce să creeze propria versiune a domului se pot inspira din clipul de mai sus.

 

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: indiegogo.com

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here