Găseşte-ţi inspiraţia pentru sărbători în magazinele Praktiker

0
inspiratie cadouri
101183716

Sărbătorile sunt dedicate familiei, iar dorinţa cea mai mare este să-i facem fericiţi pe cei dragi. Pe lângă decorarea propriu-zisă a casei, trebuie să ne gândim şi la cadourile potrivite pentru aceştia.

Dacă te-ai întrebat ce cadou să-i cumperi partenerului tău de Crăciun, Praktiker îţi sare în ajutor cu câteva idei.

Cadouri pentru EL

Praktiker vine în ajutorul tău nu doar cu decoraţiuni inedite pentru aceste zile, dar îţi oferă şi posibilitatea să-ţi surprinzi partenerul.

În aceste zile tot mai mulţi prieteni îţi vor colinda casa, aşa că bine ar fi să nu rişti să închei petrecerea de Crăciun înainte de vreme pentru că ţi s-a stricat sursa de muzică sau instalaţia de lumini. Împuşcă doi iepuri deodată: salvează-ţi sărbătorile şi bucură-ţi partenerul cu un set de unelte Topex pe care îl poţi achiziţiona din magazinul Praktiker la prețul de 209.90 lei.

Trusa de scule Topex, Praktiker
Trusa de scule Topex, Praktiker

Mai mult, dacă tu şi partenerul tău v-aţi gândit ca în vacanţa asta să mergeţi la patinoar, pentru un echilibru mai bun pe gheaţă nu uita să-ţi ascuţi cantul la patine! Soluţia propusă de Praktiker este polizorul unghiular Einhell Bavaria BAG, pe care îl găseşti la preţul de 54.99 lei.

 

Cadouri pentru EA

Dacă nu-i faci zilnic câte o declaraţie de dragoste, o poți face să zâmbească cu un cadou inedit de sărbători!

Astfel, îi poți oferi un tablou pictat manual pe canvas, care să-i amintească de tine atunci când nu te afli acasă. Tabloul îl găseşti la preţul de 174.10 lei în magazinele Praktiker. Iar dacă ai o parteneră mai pretenţioasă şi pasionată de bijuterii, poți fi sigur că un dulap cu oglindă o va bucura cel mai mult.

Dulap pentru bijuterii, Praktiker
Dulap pentru bijuterii, Praktiker

 

Dulapul cu oglindă pentru bijuterii îl poţi achiziţiona la 329.90 lei din toate magazinele Praktiker.

Pentru nopţile în care nu-i poţi fi alături ca să o încălzeşti, îi poți face cadou o pătură cu mâneci şi buzunar “Kanguru floral” şi aproape că nu-ţi va mai simţi lipsa. Şi pe aceasta o poţi găsi în Praktiker la doar 106.35 lei.

Patura Kanguru
Patura Kanguru, Praktiker

Spor la cumpărături!

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here