Invitație în universul bucătăriilor Lem’s!

1

Bucătăria este astăzi mult mai mult decât un spațiu de gătit. Românii folosesc această încăpere fie ca loc de gătit şi de servit masa, dar şi pentru cafeaua de dimineață, cu sau fără un colțar de bucătărie. Să nu uităm că bucătăriilor le revine adesea „plăcerea” de a fi camera unde se primesc musafirii. Astfel că în alegerea mobilierul din bucătărie trebuie să ținem cont de toate aceste posibile întrebuințări. Mai mult, acest spațiu, la fel ca restul casei, trebuie să reflecte, în mod ideal, întreaga noastră personalitate.

Sigur, nu de puține ori am răsfoit sute de pagini de reviste și site-uri cu mobilier pentru bucătărie, care mai de care mai modern, mai futurist, mai feng shui, cu colțar, cu bar, din lemn natural, cu multe dulapuri sau cu prea puține dulapuri. Oferta pieței pare să tindă la infinit! Însă, cu toate aceste posibilități, de cele mai multe ori căutările se termină cu un oftat lung. Oricine ar avea o asemenea experiență înseamnă că nu a pășit în universul bucătăriilor LEM’S.

Alegerea optimă a bucătăriei poate părea o misiune grea pentru cumpărători, dar şi un demers de imaginație şi inginerie cu multe capcane pentru un designer care îşi pune în minte să găsească liniile optime în această privinţă. Echipa LEM’S a acceptat provocarea iar primul pas a fost să înțeleagă nevoile românilor în materie de bucătărie. Soluţiile care au rezultat vi le prezentăm pe rând puțin mai jos.

Mobila de bucătărie Gazelle – Manifest pentru culoare

Bucătăria Gazelle este un manifest pentru culoare și pentru frumos. În același timp este o invitație la creativitate utilitară. Alegerea bucătăriei perfecte constă în aflarea răspunsului la întrebări legate de culoare, de dimensiuni, finisaje, materiale sau accesorii.

Dincolo de aspectele estetice, nu-i așa că ne dorim o bucătărie funcțională? În acest sens au fost create bucătăriile Gazelle, pentru a fi funcționale, pentru a oferi rezistență în timp și ușurință în întreținere, pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Rezistența este dată de caracteristicile constructive, modulele cu sertare beneficiază  de  capacitate de încărcare per sertar, până la  25 kg, astfel sertarele bucătăriei pot deveni cu ușurință loc de ascuns pentru prichindeii pasionați de „v-ați ascunselea”. Și pentru a nu vă deranja trântitul ușilor toate modulele de mobilă inferioare și suspendate sunt prevăzute cu amortizoare pentru uși și sistem silențios pentru închiderea sertarelor.

Iar materialele folosite  pe lângă faptul că arată elegant și impunător sunt și ușor de întreținut. Urmele și degetele copiilor nu vor mai fi o problemă. Bucătăria Gazelle, un produs PREMIUM PLUS, a fost creată cu tehnologie de ultimă generație, competitivă la nivel internațional. Materialele au fost atent selectate pentru a face față oricărei provocări.

Bucataria_Gazelle_L487_cm

Invitație la joc

Mobila de bucătărie Gazelle oferă plăcerea jocului. Este bucătăria care face diferența între un spațiu banal și unul cu personalitate. Construirea ei este fix un joc de puzzel. Ai o mulțime de piese din care le alegi pe cele potrivite pentru a ajunge la forma finală. Modulele inferioare, înalte şi suspendate se pot combina după bunul plac și după necesitățile sau limitările de spațiu. Insula simplă sau dublă, barul sau península sunt píesele care permit o configurare a bucătăriei personalizată, modernă. Prin multitudinea de variante dimensionale, programul Gazelle creează opţiuni variate de personalizare.

179, 13, 6 etc.

179 de module, 13 finisaje pentru fronturi și carcase, 6 opțiuni de finisaj pentru blaturile de lucru, 2 finisaje pentru mânere, 4 finisaje pentru plintă și antistrop și o listă impresionantă de accesorii. Aşa arată în cifre Bucătăria Gazelle. Și pentru că sunt prea multe piese din care trebuie să le alegi pe cele potrivite, ai la dispoziție și simulatorul electronic cu care poți să configurezi bucătăria visurilor tale. Dimensionarea bucătăriei se face din centimentru în centimetru, deci poți alege exact ce ți se potrivește, indiferent că vrei o bucătărie în formă de ”U” sau în formă de ”L”.

Te invităm să fii designerul propriei tale bucătării!

Bucataria_Gazelle_L553_cm

Mobila de bucătăria Parrada – inovație, vitalitate și jovialitate

Dacă nu vă puteți imagina cum puteți înghesui toate ustensilele necesare unei gospodine, în bucătăria mică a unui bloc, așa cum sunt majoritatea la noi în țară, atunci înseamnă că nu ați auzit de Parrada, bucătăria PREMIUM de la LEM’S. Principalul atuu al acestei bucătării este tocmai funcţionalitatea optimă prin poziţionarea eficientă şi exactă a corpurilor de mobilier. Fiecare corp este gândit astfel încât să facă față oricărei nevoi. Organizarea nu va mai fi o problemă pentru că toate corpurile pe care le pune compania la dispoziție, au fost atent definite pentru obiectele necesare unei bucătării complet utilate. Alegerea corpurilor cu sertare este o soluţie ergonomică şi ajută la o mai bună organizare, lăsând mai mult spațiul de lucru. De asemenea alegerea modulului Jolly este o gură de oxigen pentru o bucătărie. Așezat în cadrul zonei de preparare, Jolly asigură depozitarea, organizarea alimentelor și accesul lejer la ele într-un timp scurt. Pentru că timpul tău este important și nu trebuie pierdut din lipsă de organizare!

Bucataria_Parrada_L164_cmxL368_cm

Spațiile de lucru o problemă? Acum nu…

Lipsa spațiilor de lucru este una dintre cele mai frecvente probleme întâlnite în designe-ul bucătăriilor. Ținând cont de toate activitătile într-ale bucătăriei care necesită un blat de lucru spațios și electrocasnicele încorporate în mobilier, suprafețele plane nu trebuiesc neglijate. Designerii bucătăriei Parrada s-au gândit că trebuie să ai loc pe blatul de lucru să faci și o expoziție de preparate, și chiar ai.  Dar asta nu este suficient pentru că până la urmă pe blat toci și prepari alimentele, ceea ce duce la necesitatea unui blat rezistent la apă și aburii care se formează în timpul gătitului. Designerii LEM’S s-au gândit și la asta și au pus la bătaie pentru bucătăria Parrada un blat termorezistent și impermeabil cu durabilitate ridicată în condiţii de umiditate excesivă și foarte important, ușor de curățat.

Bucataria_Parrada_L_318_cm

Mobila de bucătăria Colibri – simplitate, sobrietate și șarm

Bucătăria Colibri, un mobilier care a fost special gândit pentru a fi prietenos cu bugetul tău. Este un  produs din gama ECONOMIC cu un aspect şi design simplu și util, dar care aduce la tine acasă aceeași tehnologie şi materiale folosite pentru produsele premium. Decorul de stejar wenge şi nuc barosso va rezona cu cei care iubesc culorile calde, naturale. Bucătăria ta va avea un șarm aparte și în același timp o notă de sobrietate. Dacă ai o colecție impresionantă de cești, pahare, sau cărți de bucate și vrei ca acestea să fie puse în valoare în bucătăria ta, alege corpurile de mobilier suspendate cu vitrină. Fronturile corpurilor suspendate cu vitrină sunt din sticlă fumurie securizată şi se deschid simplu printr-o singură apăsare, prin sistem ”push to open”.

Nu uita că și piesele de mobilier pentru această bucătărie pot fi alese după nevoile și spațiul disponibil al fiecăruia, pentru că, la fel ca restul bucătăriilor LEM’S, și bucătăria Colibri a fost concepută pentru a fi dimensionat din centimentru în centimetru. Creativitatea va face diferența!

Construiește bucătăria care să ți se potrivească mănușă, cu ajutorul simulatorului electronic.

Bucataria_Colibri_L_220_cm

Mobila de bucătărie Xtend – parteneriat între modern și tradițional

Într-un cămin în care gătitul este tratat ca o adevărată artă, mobilierul din bucătărie joacă un rol important și necesită o atenție aparte.

Bucătăria Xtend, un produs din categoria ACCESIBIL, este preferata celor care își extind pasiunile în bucătărie. Cu siguranță va înfrumuseța orele petrecute pentru a le găti bucăți alese celor dragi. La prima vedere este un mobilier tradițional dar aparențele înșeală pentru că întregul mobilier este adaptat zilelor noastre și construit cu o tehnologie de ultimă oră, este ca o punte de legătură între tradițional și modern care aduce căminului un aer boem și în același timp cochet. Inspirat din natură, cu tonuri neutre, finisaje discrete și linii simple, mobila de bucătărie dictează o notă de eleganță și reprezintă un ambient ideal pentru o porție de relaxare bine meritată după o sesiune de gătit.

Test de creativitate în universul bucătariilor!

Bucătăria Xtend este o oportunitate să ne valorificăm propriile idei de amenajare și decorare a bucătăriei. Te face chef în bucătăria ta încă dinainte de a ajunge la tine acasă, pentru că noi îți oferim totul iar tu vii cu ideile. Folosește simulatorul electronic și testează-ți creativitatea.

Bucataria_Xtend_L_410_cm

De ce sunt pentru tine bucătăriile LEM’S?

Pentru că toate bucătăriile LEM’S au avut încă din faza de concept drept scop acela de a mobila bucătăria unui consumator român și de a înfrumuseța casele românilor. Înainte de a se apuca de treabă specialiștii au aruncat o privire în casa ta pentru a vedea care îți sunt nevoile. Așa a fost construit paradisul bucătăriilor. Pentru cei care întră în magazinele LEM’S, designerii au imaginat și alte corpuri de mobilier care pot avea ca destinaţie: bucărăria. Colecția de mese și scaune, cea de colțare de bucătărie și cele peste 200 de electrocasnice pe care magazinele LEM’S le pun la dispoziție, vă vor ajuta să faceți din încăperea destinată bucătăriei, încăperea tuturor activităților.

Cafeaua de dimineață servită într-un așa decor va fi mai aromată, ceaiul de la ora 5 va fi mai încântător, preparatele vor avea mai multă savoare iar șuetele cu ei dragi vor fi mai lungi și mai fermecătoare. Ca să nu mai spunem că gătitul va deveni un hobby în acest univers al bucătătiilor.

Având toate acestea la dispoziția voastră, ce mai aveți de făcut este să vă puneți imaginația și creativitatea la treabă și veți obține bucătăria ideală pentru căminul vostru.

Și dacă nu v-ați convins vă invităm pe situl nostru http://www.lemet.ro/ să vizualizați oferta de produse și prețuri. Mai mult, dacă nu ai prevăzut în bugetul tău o astfel de cheltuială, LEM’S oferă clienţilor un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen sau Banca Transilvania sau 20-30 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing.

un comentariu

  1. […] Ieftin sau scump, înseamnă pentru fiecare altceva și acest altceva este determinat de cele mai multe ori de ce scrie pe fluturașul de salariu la sfârșitul lunii. Dacă venitul vostru este de 100.000 de lei lunar, atunci s-ar putea ca acest articol să nu fie pentru voi iar un mobilier de bucătărie de 816 de lei să vi se pară nu ieftin, ci foarte ieftin. Ei bine, dacă vă aflați în această situație, vă recomandăm să primiți invitația noastră în Universul bucătăriilor Lem’s. […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here