Micro-frigiderul care economiseşte electricitate

0

Dacă sunteţi  studenţi sau aveţi un job care vă solicită să călătoriţi, nu aveţi timp să gătiţi şi  în cele mai multe cazuri locuiţi în spaţii reduse, noi am găsit soluţia perfectă pentru a vă depozita alimentele într-un mediu propice, ieftin şi care nu necesită electricitate: Micro-frigiderul!

Cei de la Coolest Gadgets în frunte cu designer ul frigiderului “Mitticool”, Manusukh Prajapati, inovează tehnologia prin care se produce răcirea alimentelor fără curent electric. Acesta este creat din lut iar procesul prin care funcţionează este următorul: micro-frigiderul este dispus cu un compartiment  superior, de unde apa coboară pe margini, lasă căldura să iasă din interior,  se evaporă şi lasă compartimentul rece.

MittiCool este de asemenea prevăzut cu un mic robinet pentru  apă potabilă. Primul raft poate fi folosit pentru legume, fructe şi al doilea raft poate fi folost pentru depozitarea lactatelor etc. Acesta este o variantă excelentă şi ieftină ( preţul acestuia este cuprins între 40- 60$) pentru a depozita alimentele şi a le păstra proaspete zile întregi.

MittiCool-Refrigerator.jpg.662x0_q100_crop-scale
Micro-frigiderul

13mitti

DSCF4839_resize-copy-417x313

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here