Kokomo Island, insula plutitoare privată

0

Este cunoscut faptul că unul dintre capriciile cele mai cunoscute ale miliardarilor este să aibă o insulă privată sau un yacht. Kokomo Island este un astfel de exemplu, care are chiar capacitatea de a se deplasa pe apă. Și aceasta pentru că este o veritabilă insulă dotată cu opt motoare, care îi permit să se deplaseze cu o viteză de circa 15km/h. Kokomo Island a fost prezentată la Monaco Yacht Show, remarcându-se prin dimeniuni – are o lungime de 117 metri și 78 metri lărgime și poate fi în întregime personalizată potrivit gusturilor și dorințelor proprietarului. Proiectul a fost imaginat și dezvoltat de către o companie din Austria – Motion Code: Blue.

Insula găzduiește o casă luxoasă și odihnitoare, aflată la 80 de metri deasupra nivelului mării. Pentru a avea acces, clienții au la dispoziție două ascensoare. Trebuie reținut și faptul că printre facilitățile puse la dispoziția clienților, se află un jacuzzi, o junglă în miniatură cu palmieri și grădini verticale, piscină, chiar o cascadă, precum și spații de relaxare…..nimic nu este prea mult pentru a satisface dorințele miliardarilor în căutare de liniște și confort.

0x600-1024x569

Un aspect inedit: se poate lua masa sub apă, pentru că există o sală specială submersibilă, creată special pentru a oferi o experiență de neuitat în mijlocul apelor și a vieții maritime care poate fi o experiență unică. Invitații vor putea profita de un cinema în aer liber, de o pistă de dans, de un ascensor marin, astfel încât să poată fi admirată fauana acvatică cât mai aproape. Există și un elicopter pentru ruști care pot ajunge pe cale aeriană în acest paradis.

Proiectul a fost dezvoltat de compania austriacă, scopul fiind satisfacerea dorințelor celor mai extravagante ale clienților, care să aibă la dispoziție cât mai multe opțiuni de distracție.

0x602-1024x552

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here