Lem’s a deschis 2 noi magazine la Târgoviște, respectiv Satu Mare

0

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, va deschide, săptămâna aceasta, un nou magazin Lem’s în Târgoviște. Noul shoowroom se întinde pe o suprafață de 1,300 mp, iar investiția se ridică la 1,2 milioane de lei.

„De la plan până la deschiderea efectivă a unui magazin Lem’s este un proces complex care implică găsirea celui mai bun spațiu, gândirea designului magazinului și adaptarea acestuia la spațiul disponibil asfel încât să păstrăm o constantă vizuală pentru brandul Lem’s. Atunci când realizăm amenajarea unui magazin, întotdeauna avem în vedere crearea unor spații care să te facă să te simți acasă și să te ajute mai bine să îți dai seama cum i-ar sta mobilierului Lemet la tine în casă”, a declarat și Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Caracteristic oricărei inaugurări de magazin Lem’s, și de data aceasta, noul showroom Lem’s Târgoviște își va întâmpina viitorii oaspeți cu o perioadă promoțională specială, între 24.07-27.08.2017 .

De asemenea, în perioada 28.06.2017-30.07.2017, mobila de living, dormitor, canapelele și pachetele de mese și scaun Lem’s pot fi achiziționate cu reduceri de până la 50% în oricare magazin de mobilă din rețeaua Lem’s.

Ca plan de finanțare, Lem’s oferă clienților săi posibilități de cumpărare prin creditare. Partenerii Lem’s în această direcție sunt Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BCR, BRD, Alpha Bank, Unicredit, Garanti, Bancpost, ING, dar și Card Avantaj și Optimo de la Credit Europe Bank.

Un al doilea magazin Lem’s în inima Transilvaniei

Magazinul Lem’s Târgoviște este cel de-al doilea magazin Lem’s deschis anul acesta, după cel din Satu Mare. Magazinul din inima Transilvaniei are o suprafață de 600 de mp, iar în amenajarea acestuia au fost investiți 0,7 milioane de lei.

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproximativ 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 40.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here