Locuiești în Rahova ? De la Vulcan Value Center îți poti cumpăra mobilă Lem’s

0
Vulcan Value Center

Lemet, producătorul de mobilă din România, a deschis al treilea magazin din acest an în Complexul Comercial – Vulcan Value Center din Bucureşti. Are o suprafață de 2000 mp și se întinde pe două niveluri . Reţeaua de magazine LEM’S a investit 2 milioane de lei în noul spațiu comercial. „Acum, reţeaua LEM’S numără trei magazine proprii doar în Bucureşti: unul în Dristor, altul în Obor şi al treilea, nava amiral a reţelei, în Vulcan Value Center. Cele trei magazine se întind pe suprafeţe mai mari de 1000 mp, fapt ce ne oferă posibilitatea să expunem o mai mare varietate de mobilier. Reţeaua de magazine LEM’S acoperă în Bucureşti peste 4000 mp de showroom. Capitala deţine acum prima poziţie în topul vânzărilor reţelei LEM’S” a afirmat Adrian Rizea, director comercial LEM’S.

Pe parcursul acestui an, rețeaua de magazine LEM’S a mai deschis două spații comerciale în România, la Onești și Botoșani având o suprafață de peste 1200 mp și o investiție de 2,5 milioane de lei. „Este important să subliniem că toate magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEM’S şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării. Dezvoltarea permanentă a gamelor de produse ne obligă să căutăm spații mai generoase pentru magazinele noi sau pentru relocare, în cazul celor vechi” a declarat Adrian Rizea.

Interior magazin Lemet
Interior magazin Lemet

LEM’S magazinele producătorului de mobilă Lemet

La nivelul întregii țări LEM’S are o suprafaţă totală de peste 66.000 mp. Ca urmare a investițiilor făcute în 2012 și 2013, anul acesta cifra de afaceri a reţelei de magazine LEM’S este de 162 milioane de lei până în prezent, depăşind cu 10 procente aceeaşi perioadă a anului trecut.

Compania Lemet a extins brandul de magazine LEM’S pentru vânzarea produselor sale. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM’S lucrează peste 1.350 de angajați. Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991. Cu o suprafață de peste 35.000 mp, în prezent halele de producție au o capacitate de prelucrare anuală de aproximativ 3.500.000 de panouri prelucrate tip PAL.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here