Lucrează acasă, nu pierde timpul până la birou!

0

5 soluţii pentru amenajarea biroului de acasă

În curând venitul la birou pentru a lucra va fi de domeniul  trecutului deoarece se practică tot mai des “home working-ul”.

Lucratul de acasă este minunat şi comod: te poţi trezi mai târziu, eviţi traficul îngrozitor de dimineaţă, stai în pijamale şi este o variantă excelentă pentru a petrece mai mult timp cu familia ta.

Pe de altă parte, lucratul de acasă poate fi o mare provocare deoarece sunt multe lucruri care te pot distrage în jurul tău: televizorul  ar fi principalul impediment.

Pentru cei cărora  spaţiul nu le permite o întreagă cameră dedicată  muncii,  CasoTeca vine cu  idei pentru a încorpora biroul în living. Desigur, cea mai bună metodă pentru a te putea focusa este să aranjezi în aşa fel biroul incât să nu te abaţi de la munca ta.

Iată cele 5 idei:

1.Pentru a nu ocupa mult spaţiu foloseşte un birou uşor pe care îl poţi muta oricând e necesar.La un astfel de birou ai nevoie de un scaun mic cu roţi:

birou

 

2.Pentru mai multă creativitate şi spor alege să iţi aşezi biroul la geam. Aşa iţi vei odihni privirea din când în când înspre natura.

2

3. Poţi alege sa încorporezi  biroul  în mobila livingului. O dată ce scaunul este “ascuns” sub birou, suprafaţa poate fi acoperită cu poze dragi  familiei şi un buchet frumos de flori.

3

4.Poţi să desparţi printr un perete fals micul tău birou de restul camerei pentru a avea mai multă intimitate cu spaţiu redus:

4

5. O altă idee bună pentru econimisirea spatiului este biroul cu lăţime redusă “ancorat de perete”. Soluţia prezentată de CasoTeca nu este ieftină dat fiind  ca biroul de mai jos este termoformat, insă este o variantă interesantă si placută ochiului.

space-saving-desk-storage (1)

Sursa foto: Houzz.com

Autor: Ioana Carp

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here