Lumina reflectoarelor şi confortul de acasă

3

Vedetele TV sunt printre cele mai invidiate persoane. Cu atât mai mult în țara noastră, una cu multe ore de privit ecranul televizorului pe cap de locuitor.

Zâmbetul strălucitor, veselia, încrederea sunt bine puse în valoare de camerele de luat vederi. Adesea se pune însă întrebarea: ce se află în spate? La lumină ies unele amănunte intime care nu ar trebui să intereseze pe nimeni. Ne interesează însă ce mobilier preferă vedetele, zâmbetul are de cele mai multe ori în spate confortul propriei locuințe.

Ar putea cineva să danseze la o emisiune matinală după o noapte într-un pat incomod, sau să povestească diverse lucruri după ce i-a căzut pe picioare mobila de bucătărie, sau să interpreteze un rol de compoziție după ce s-a prăbușit cu scaunul? Evident, nu.

Diana Munteanu știe foarte bine cum se amenajează o casă, care să îți asigure tot ce trebuie. Într-o vizită la LEMS a ”ochit” bucătăria Gazelle L370 cm, fiind încântată  de  combinația inedită dintre frontul mat (urbano) și cel super lucios (cappuccino). Ochi de artist, greu de păcălit!

Diana Munteanu

Desigur există și alegeri greu de făcut. A fi sau a nu fi,  Domino L218 cm sau …

… un Hol Zeppelin L210 ?, aceasta este întrebarea, care poate fi pusă inclusiv în Danemarca.

Dilemele legate de amenajarea unei case noi o macină și pe actrița Diana Dumitrescu. Multe dileme având în vedere oferta generoasă a celor de la LEMS.

Dormitoare, bucătării, holuri, canapele, mese, scaune ce să alegi mai întâi.

Diana Dumitrescu

Evident că Diana a constatat că după o vizită la LEMS, ca să nu rămâi cu regrete, ai nevoie de un palat cu câteva zeci de camera, ca să satisfaci toate dorințele în materie de mobilier.

Pe Flavia Mihășan o știți, nu e cazul să mai relatăm povestea ei ”matinală”. Tocmai de aceea pune mare accent pe odihnă și pe recuperarea acasă. Patul LEMS e perfect pentru o vedetă cu o viață foarte activă, dar nici canapele nu sunt de ocolit pentru relaxare.

Flavia Mihășan

În pași de dans printre obiecte de mobilier, poate fi titlul unui film muzical cu Flavia în rolul principal. Pe de altă parte, ori cât de dimineață se trezezești, o cafea la masa Tango este oricând binevenită. Flavia știe!

Vedetele preferă mobilierul de bună calitate, dar alegând mobilierul de calitate puteți fi vedeta propriei locuințe!

3 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here