Lux la superlativ. Casa plutitoare cu dormitorul sub apă

0

Arabii sunt renumiți pentru proiectele lor arhitecturale îndrăznețe și dorința de a sparge orice record. Ca să dăm câteva exemple: turnul Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume și insula artificială The World (nr. – Lumea) sunt două dintre proiectele cele mai cunoscute pe care bogații din Emiratele Arabe Unite le-au și construit. Acolo unde luxul e la el acasă, o companie de dezvoltări imobiliare și-a prezentat lumii un proiect de case pe apă, cu dormitorul chiar sub valurile mării. Iată mai jos cum arată casa plutitoare cu dormitorul sub apă.

Compania Kleindiest Group, cu o experiență de 30 de ani pe piața imobiliară, construiește 42 de case pe apă, cu trei nivele fiecare, ceea ce face ca proiectul să fie unul dintre cele mai futuristice din Dubai. Materialele folosite pentru aceste case plutitoare sunt proiectate din materiale aprobate pentru a putea fi instalate în apă, iar compania promite că va construi și un recif artificial. Cu o astfel de priveliște spre viața marină, direct din dormitor, prețul este pe măsură pentru lux la superlativ: 1,8 milioane de dolari pentru o astfel de casă plutitoare cu dormitorul sub apă.

casa cu dormitorul sub apă

casa cu dormitorul sub apă5

Doritorii unei case cu dormitorul sub apă și priveliște spre viața marină au și plătit deja pentru o casă, iar din cele 42 de unități pe care compania le construiește, au fost vândute deja 35. Întregul proiect ar urma să fie finalizat anul viitor, atunci când bogații care au plătit pentru o casă, se vor putea muta.

Casele sunt construite în largul mării, în Golful Persic, în apropiere de Dubai, dar și în apropiere de proiectul unei insule artificiale, dezvoltat tot de companie, Heart of Europe (nr.- Inima Europei).

Fiecare vilă are o suprafață de 158 de metri pătrați, dispusă trei nivele, dintre care unul este sub apă, și unde se află dormitorul principal și o baie. La nivelul intermediar se află o punte, o cameră de zi, loc de luat masa și bucătărie. La etaj se află o terasă, un jacuzzi și un mini-bar.

casa cu dormitorul sub apă7

casa cu dormitorul sub apă6

casa cu dormitorul sub apă4

casa cu dormitorul sub apă3

casa cu dormitorul sub apă2

Sursa foto: The Floating Seahorse

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here