Tendințe de toamnă pentru decorul interior

0

Gata cu decorațiunile de vară, cu nisip și scoici. E vremea pentru o nouă atmosferă în casă. CasoTeca îți prezintă câteva tendințe de toamnă pentru decorul interior ca să aveți o casă în pas cu moda.

Decorul de toamnă include aproape întotdeauna un decor confortabil, texturi late și nuanțe de toamnă precum portocaliu, maro sau roșu. Dar, cum anotimpurile se schimbă, există tendințe pentru a pătra totul proaspăt și nou. Culoarea acestei toamne este albastru, iar obiectele de decor din metal combinate cu elemente texturale, vor da casei o atmosferă modernă și primitoare. Pe măsură ce zilele devin tot mai reci, încercați o parte din aceste idei pentru a vă păstra locuința în tendințe.

Albastru indigo, nuanță care a apărut în tendințe încă din primăvară, se păstrează și pentru această toamnă.  Vă puteți orienta spre fețe de perne din această nuanță, combinate și cu alte nuanțe, precum portocaliu sau maro.

tendinte decor toamna

În timp ce combinația de metale a fost un hit în primăvara acestui an, cuprul este metalul care atrage toată atenția în această toamnă. Acest metal cald, a nu se confunda cu alama, are o strălucire portocalie perfectă pentru toamnă. Dacă nu vreți să transformați obiecte mari din casă, precum o lampă în noua nunanță, atunci folosiți o vopsea decorativă penru a da o nouă culoarea unui set de sfeșnice sau unui castron.

tendinte decor toamna2Folosirea betonului e o tendință beton din acest sezon, fie ca e vorba de piciorul unei lampe sau alte accente pe care le puteți folosi.

tendinte decor toamna3

O tendință a anilor ’70 a revenit în decorul acestui  sezon. Este vorba de obiectele de decor țesute, precum macrameurile, care pot fi folosite pe pereți, alături de colecția de fotografii și sunt o variantă unică de a decora un perete.

tendinte decor toamna4

Ceramica este întotdeauna în tendințele de toamnă, dar ultimele noutăți arată că cele mai elegante sunt cele cu textură. Astfel, vaze din ceramică, suporturi pentru lumânări sau baze pentru lămpi care au nervuri sau sunt decorate cu modele în relief sunt cele în tendințe pentru acest sezon.

tendinte decor toamna5

 

Accentele boho-chic, inspirate din influențele bohemian și hippie oferă o atmosferă eclectică și sunt în tendințe de toamnă pentru decorul interior. Un decor popular în această toamnă este dat de combinația dintre elementele specifice acestor stiluri, precum o oglindă cu accente marocane.

tendinte decor toamna6

Sursa foto: About 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here