Magazinul online Ergos.ro vinde scaune de birou adoptând plata cu Bitcoin

0
scaune de birou ergos

Magazinul online Ergos.ro cu scaune de birou a integrat plata cu Bitcoin. “Magazinele open source pot integra această modalitate de plată în doar 5 minute. Comunitatea se tot întreba când va vedea primul magazin online care să accepte plăți în Bitcoin. Începând de azi, posesorii de bitcoin din toată lumea, pot cumpăra scaune comode pentru biroul lor de la Ergos.ro”, a spus Horea Vușcan, CEO BTCXchange.ro

Despre afacerea din mediul online omul de afaceri George Dobrițoiu, proprietarul magazinului online de scaune ergos.ro a declarat următoarele: „În afacerea cu scaune sunt de peste 12 ani, iar de doi ani am intrat și în online, mai întâi cu www.distributiemobila.ro – magazin generalist de mobilă și din acest an cu www.ergos.ro. Încerc prin aceste două site-uri să concentrez toată oferta disponibilă de mobilier de pe piață, pentru a oferi cumpărătorilor o gamă completă de produse.”

Proprietarul magazinului online de scaune ergos.ro consideră că bitcoin este moneda viitorului, mult mai stabilă decât monedele tradiționale. „Românii au început să investească în această monedă și consider că în viitorul nu foarte îndepărtat va deveni moneda de economisire, mult mai avantajoasă decât deschiderea unui cont bancar tradițional. Doresc să ofer posibilitatea deținătorilor de monedă digitală să facă tranzacții directe, fără costuri suplimentare, prin cumpărarea de produse direct în moneda deținută.”

Referitor la discount-uri, George Dobrițoiu a afirmat că „Politica de discount este foarte importantă în strategia noastră de marketing, de aceea vom oferi la orice achiziție de scaune în moneda bitcoin un voucher de cumpărături de 5% din produsele achiziționate.”

Bitcoin faciliteză plata cu telefonul comparativ plății prin cardul bancar. „Telefonul mobil a devenit parte integrantă din viața noastră. Mutarea portofelului din lumea reală în mediul virtual este un pas firesc. Securitatea și siguranța tranzacțiilor este superioară celor clasice, numerar (cash) sau prin card bancar. Știm acest lucru și suntem pregătiți prin platforme responsive, adaptate fiecărui dispozitiv mobil. Avem în dezvoltare și aplicații mobile pentru iOS, Android și Microsoft, lansarea fiind preconizată la sfârșitul anului.” a adăugat George Dobrițoiu

moneda virtuala bitcoin
moneda virtuala bitcoin

 

Ergos.ro este un magazin online specializat pe scaune de birou gândite să menţină sănătatea spatelui la un nivel optim, dar mai cuprinde și o gamă de scaune pentru bucătărie, baruri şi restaurante. Gama variată de scaune de birou este potrivită atât pentru locuință cât și pentru spațiile office. Selecția este diversificată incluzând modele cu design variat care sunt disponibile într-o paletă largă de culori sau nuanțe.

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here