Mai multe facturi pot fi plătite și în magazinele Carrefour

0

Mai multe facturi, cum ar fi cele de utilităţi, cele de telefon, cablu şi internet, dar și asigurări și rate, pot fi plătite prin PayPoint în magazinele Carrefour, cele două companii semnând un parteneriat.

Terminalele PayPoint fiind disponibile în toate formatele de magazine Carrefour prezente pe întreg teritoriul României, respectiv cele 29 de hipermarket-uri, cele peste 100 de supermarket-uri și în 11 magazine de proximitate.

Pentru a efectua o tranzacţie, consumatorul trebuie doar să se prezinte cu factura, la punctul cu semnalizare PayPoint și să comunice vânzătorului ce tip de plată doreşte să efectueze. După procesarea tranzacției pe terminal, acesta va încasa banii în numerar şi îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data, locația, furnizorul, etc.). Consumatorul nu plăteşte niciun comision pentru tranzacţie şi nici nu este nevoit să efectueze cumpărături în magazin pentru a avea acces la sistemul de plată.

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată în numerar pentru facturi sub marcă proprie în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare.

În prezent, reţeaua punctelor de plată PayPoint numără peste 9.450 de terminale iar compania are încheiate contracte cu 106 clienţi importanţi din domenii precum: telecomunicaţii, utilităţi, servicii financiare, securitate, plăți în numerar pentru servicii online, transfer de bani, transport şi nu numai.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here