Masca de față antirid făcută în casă. Cum să îți păstrezi pielea tânără

1

Cine nu și-ar dori să arate impecabil la vârsta de 60 de ani? Ideea de a fi fără riduri la această vârstă sună ca un vis împlinit pentru multe femei. Cu siguranță, o rutină de îngrijire adecvată poate preveni apariția ridurilor sau poate reduce semnificativ aspectul acestora.

Înainte de a te avânta în lumea produselor cosmetice costisitoare, există câteva tratamente simple pe care le poți încerca chiar în confortul propriei tale case. Iată o rețetă pentru o mască antirid pentru față, care necesită doar puțin efort și două ingrediente uzuale.

Masca de față antirid făcută în casă

Există femei care se nasc cu o piele absolut superbă, binecuvântate de la mama natură, și pentru ele, îngrijirea pielii poate părea o sarcină ușoară. Cu toate acestea, chiar și în cazul lor, o rutină de îngrijire este esențială, mai ales pe măsură ce semnele de îmbătrânire încep să apară.

Multe persoane visează să aibă o piele impecabilă, fără cusur, iar cei de la panoramaweb.com.mx vin cu o propunere în acest sens. Ei au dezvoltat un remediu natural pe care îl poți încerca în confortul propriei case.

Dacă îți dorești o piele netedă, strălucitoare, fără pete și riduri, asemănătoare cu porțelanul fin, merită să încerci pașii de mai jos. Aici este o rețetă de casă cu ingrediente simple care te vor ajuta să păstrezi un aspect tânăr chiar și la vârsta de 60 de ani. Amidonul de porumb și vaselina sunt două ingrediente cheie care, combinate în mod corespunzător, pot face minuni pentru tine.

Ingrediente pentru mască antirid:

  • 2 linguri de amidon de porumb
  • 1 lingură de vaselină

Descoperă și: Cea mai bună mască de față făcută în casă. Ce ingrediente trebuie să folosești

Cum trebuie să procedezi

Pașii care se respectă:

  1. Curățați-vă fața cu demachiantul preferat și uscați-l ușor cu un prosop curat.
  2. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și vaselina până obțineți o pastă netedă, uniformă.
Aplicați amestecul pe față, evitând zona ochilor și a buzelor, și masati ușor în mișcări circulare pe toată fața timp de câteva minute. Lăsați masca să acționeze cel puțin 20 de minute, apoi îndepărtați-o cu apă caldă și uscați-vă fața cu un prosop curat.
Finalizați aplicând crema hidratantă obișnuită. Testați produsul pentru a vedea cum reacționează pielea dumneavoastră și repetați acest proces de două ori pe săptămână pentru cele mai bune rezultate.

Sursa: ego.ro

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here