Miele CM7500, un espressor care se curăță automat

1

Miele CM7500 este un espressor freestanding care, pe lângă cafea, poată să se și curețe automat. Mai exact, are inclusă funcția Autodescale care îi permite să se detartreze automat, după fiecare utilizare. Funcția crește astfel durata de viață a espressorului prin protecția împotriva depunerilor de calcar, reducându-se și costurile de întreținere.

Espressorul CM7500 face parte din noua gamă CM, concepută pentru a prepara 20 de tipuri de băuturi calde diferite, dintre care 13 sunt sortimente de cafea: Espresso, Coffee, Long Coffee, Latte Macchiato, Cappuccino, Caffé Latte, Ristretto, Long Black, Caffe Americano, Café au Lait, Flat White, Espresso Macchiato și Cappuccino Italiano.

Miele CM7500 poate prepara patru tipuri de ceai
Miele CM7500 poate prepara patru tipuri de ceai

 

Pe lângă cafea, produsele din această gamă pot prepara, automat și patru tipuri de ceai: ceai negru, ceai verde, ceai de plante și ceai de fructe, procese în care aleg automat temperatura optimă de infuzie pentru fiecare tip de ceai în parte. De asemenea, o caracteristică a produselor din noua gamă este și furnizarea apei calde, a laptelui cald și a spumei de lapte.

Produsele din gama CM au un design minimalist, modern, iar afișajul C Touch intuitiv vine în ajutorul utilizatorului.

 

Espressoarele CM personalizează cafeaua, în funcție de preferințele fiecăruia. Dispun și de o serie de alte caracteristici care vin în ajutorul pasionaților de cafea și ceai cum ar fi OneTouch for Two pentru a prepara două sortimente de cafea în același timp, la o simplă apăsare pe buton. Mai mult ele pot prepara și până la opt pahare de cafea/ceai, această funcție fiind ideală pentru momentele în care aveți un număr mai mare de invitați.

Miele CM7500, espressor freestanding
Miele CM7500, espressor freestanding

Pentru a prepara spuma de lapte perfectă pentru orice băutură, produsele Miele sunt dotate cu funcția Cappuccinatore, în timp ce Double Shot ajută la crearea unui espresso puternic. Inedită este și funcția Cup Senso care are rolul de a detecta înălțimea ceștilor sau a paharelor pentru a poziționa perfect dispersorul.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here