Soluţie alternativă pentru încălzirea locuinţei

0

O alternativă viabilă de încălzire a locuinţei, în special a caselor de vacanţă care nu sunt racordate la reţeaua publică de gaze este aparatul de aer condiţionat Nexura, cu panou radiant de încălzire, de la Daikin.

Destinat atât răcirii, cât şi încălzirii locuinţei, unitatea este singura de pe piaţă ce are încorporat un panou frontal din aluminiu care se încălzeşte la fel ca un radioator convenţional şi eliberează aer în încăpere.

Nexura combină funcţionalităţile de răcire şi încălzire într-o singură unitate. Aparatul utilizează tehnologia de ultimă generaţie a pompelor de căldură, dar funcţia sa cea mai apreciată este una mascată: panoul frontal care se încălzeşte asemenea unui radiator tradiţional.

Soluţie alternativă pentru încălzirea locuinţei

Sistemul este e eficient energetic şi livrează temperatură stabilă, aer purificat, design discret şi utilizare uşoară. În plus, tehnologia inverter dezvoltată de Daikin, reglează în mod continuu capacitatea de răcire şi încălzire pentru a o corela cu temperatura din cameră. Acest ucru permite atingerea mai rapidă a unei temperaturi solicitate în cameră, precum menţinerea stabilă a acesteia, fapt ce generează un consum de energie cu până la 30% mai scăzut decât aparatele de aer condiţionat convenţionale.

Soluţie alternativă pentru încălzirea locuinţei

Datorită debitului redus de aer, acesta modifică temperatura şi calitatea aerului într-o manieră plăcută, silenţioasă. Fitilul fotocatalitic din apatit de titan purifică aerul. Acesta captează particulele microscopice de praf din aer, absoarbe impurităţile organice, precum bacteriile şi virusurile, şi poate chiar să descompună mirosurile neplăcute.

Aspectul unităţii Nexura este unul funcţional şi elegant, şi poate fi instalată în varianta încorporată, de perete sau de pardoseală cu picior. Designul se integrează uşor în interioarele contemporane.

Soluţie alternativă pentru încălzirea locuinţei

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here