Mobilă esenţială pentru spaţii mici

0

Alegerea mobilierului perfect pentru un spaţiu compact şi mic poate face diferenţa între un apartament înghesuit sau unul confortabil. De la mesele rotunde, la bănci sau fotolii mici, aceste piese de mobilier trebuie să se afle pe lista ta de cumpărături. CasoTeca îţi prezintă ce mobilă esenţială pentru spaţii mici trebuie să cumperi.

O masă rotundă cu piedestal, subţire, intră perfect în spaţiile mici. Cu marginea rotundă, nu te vei mai lovi de colţurile ascuţite, iar piciorul mesei permite mai multor persoane să ia loc la masă. Alegeţi şi scaune pe măsură, care atunci când nu sunt folosite intră la fix sub masă.

1

În loc să alegi cea mai mare bibliotecă posibilă pentru a acoperi un perete întreg, ia în considerare corpurile care pot fi aşezate fie vertical, fie orizontal. Mobilierul poate fi amplasat în camere diferite sau despărţite de o canapea, ca în imaginea de mai jos.

2

Cu linii simple, micile scaune sunt folositoare atunci când ai mai mulţi musafiri. În plus, ele sunt versatile şi pot fi folosite şi în loc de măsuţă, precum în imaginea de mai jos.

3

Da, fotoliile sunt confortabile, însă ocupă foarte mult spaţiu. Dacă nu te poţi lipsi de fotolii în camera de zi, atunci alege fotolii mai mici, care nu-ţi vor ocupa mult spaţiu. Şi chiar dacă te vei muta într-un apartament mai mare, acestea pot fi folosite pentru a extinde zona de relaxare sau chiar la intrare, flancate de o mică masă.4

O bancă fără spătar este o alegere înţeleaptă pentru o zonă restrânsă de luat masa, din moment ce aceasta poate fi ascunsă chiar sub masă atunci când nu este folosită. În plus, poate înlocui cu succes masa de cafea şi poate fi folosită şi dacă ai mai mulţi musafiri.5

Nu doar un scaun din acrilic transparent este o alegere bună, ci orice piesă de mobilier fabricată din acest material. Nici n-ai spune că e acolo!

6

Sursa foto: Houzz

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here