În România se produc biciclete BMX, BMX TrinX

3

Aglomeraţia citadină poate nu ne permite să încălecăm dimineaţa pe bicicletă spre serviciu sau după seviciu spre piaţă. Poate ca e mai sanatos să urcăm la volan sau să luăm metroul, tramvaiul, autobuzul sau taxiul. Totuşi, vine weekendul şi bicicleta devine scop în sine pentru că lucrează pentru noi, pentru sănătatea noastră. Dacă avem şi copii, bicicleta este pur şi simplu un mod aproape ideal de interactiune cu cel mic. Şi dacă ne uitam prin parcuri, mai ales în weekend, vedem că tot mai mulţi oameni au înţeles acest aspect şi se plimbă pe bicicletă alături de copii.

În Olanda sunt în jur de 16 milioane de locuitori şi aproape tot atâtea biciclete. La noi nu avem o imagine atât de clară despre numărul de biciclete, dar sigur sunt mult mai puţine. Totuşi, la o privire mai atentă, oferta este generoasă în magazine, fizice şi online, şi bicicletele provin în mare parte din producţia internă. Dacă plimbarea pe bicicletă vi se pare un sport prea greu, vă puteţi încuraja copiii în acest sens.

Biciclete BMX produse în Ialomiţa de CarpatSport

Dacă mergi prin magazine şi încerci să-ţi faci o idee despre ofertă, sigur nu ai cum să nu te loveşti de marci de genul Rich, TrinX sau Velors, fie ca vorbim despre biciclete City Bike, BMX, Folding bike sau Mountain Bike. Ei bine, am aflat că toate aceste biciclete sunt produse în România, în Ialomiţa şi, mai mult, sunt utilate cu cele mai performate componente şi accesorii pe care le poţi cumpăra în clasele respective de preţ. Compania se numeşte Carpat Sport şi produce biciclete de aproape 20 de ani. Mai şi exportă; bravo lor!

bmx trinX carpatsport

Bicicleta BMX TrinX este pe gustul băieţilor

Foarte probabil nu poţi pune numele de BMX pe o bicicletă, decât dacă este produsă de BMX, cel care a înregistrat marca. Însă biciclete gen BMX se pot face, şi am gasit una produsă de Carpat Sport. Am găsit-o la Metro, dar există şi în oferta Carrefour sau Auchan si desigur, online pe www.carpatsport.ro . Am pus ochii pe acest model pentru că părea favoritul băieţilor lasaţi la raionul de biciclete de părinţii doritori de momente de respiro la cumpărături.

BMX-ul este robust, este echipat mai mult decât rezonabil cu o serie de componente apreciate de cei care gustă genul acesta de mers pe bicicletă şi, foarte important, BMX-ul TrinX are un preţ bun. Vorbim de aproximativ 600 de lei sau chiar mai puţin dacă se optează pentru un magazin online si o garantie de 24 luni. O adevărată „investiţie” pentru că o astfel de bicicletă este şi „cool” şi un prieten pentru mulţi ani, dar şi o invitaţie la un sport foarte la moda printre puşti. Nu vorbim de un sport olimpic, dar există chiar şi campionate mondiale de BMX-uri.

 

z_DSC_0514

Bicicleta BMX TrinX, surpriza de sămbătă dimineaţa

Dacă ar fi să cumpăr o bicicletă BMX TrinX, aş merge către site-ul CarpatSport.ro şi aş comanda-o pentru o zi de sâmbătă dimineaţă. Ce surpriză i-aş mai face baiatului meu… poate chiar am s-o fac zilele astea!

zDSC_0540

zDSC_0560

bmx trinX carpat sport

zDSC_0588

bmx trinx carpat sport

zDSC_0613

zDSC_0666

zDSC_0703

carpat sport

zDSC_0730

carpat sport

Bicicleta BMX TrinX Carpat Sport

3 comentarii

  1. Mie nu imi vine sa cred ca cineva poate sa faca reclama la asa ceva… Este cel mai prost bmx facut vreodata… Daca vrei un bmx cu care sa nu iti rupi gatul trebuie sa platesti CEL PUTIN 1500 de lei…

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here