Mobilă LEMS cu 55% reducere în Satu-Mare şi Maramureş

0

Mobilă LEMS, mobilă românească la 55% reducere

Primăvara vine cu reduceri spectaculoase la mobila LEMS! Acum este timpul să schimbi mobila din dormitor şi să benefieciezi de reducerile LEMS de 55% la toate produsele în magazinele din Satu-Mare şi Maramureş. Nu mai aştepta să treacă anul şi schimbă mobila din dormitor! În perioada 12 februarie – 31 martie 2018 ai parte de preţuri reduse la mobila din magazinele LEMS.

Reduceri de 55% la dormitoarele Domino- mobilă LEMS

Nu trebuie să dai mulţi bani pentru mobila de import. Alege produse fabricate cu responsabilitate şi stil artistic în România! Cu ocazia anului Centenarului Marii Uniri, cumpără mobilă de calitate, fabricată în România. Gama de dormitoare Domino este concepută pentru a se adapta nevoilor actuale. Versatile şi uşor de combinat, piesele de mobilier din această gamă se potrivesc oricărui dormitor, indiferent de mărime. Joacă-te şi fii creativ cu mobila Domino!

Poţi alege din opt tipuri de şifonier, de la cel cu o singură uşă, la cel cu trei uşi şi sertare sau chiar unul cu cinci uşi

În plus, poţi alege comoda care se potriveşte dormitorului tău dintre cele patru modele. Din această gamă mai fac parte şi noptiere cu aspect modern, dar şi corpuri supendate, numai bune pentru a păstra amintirile dragi ţie, într-un spaţiu intim!

Reduceri de 25% la dormitoarele Xtend- mobilă LEMS

De super reduceri beneficiciezi şi la dormitoarele Xtend. Îţi place un dormitor cu o linie clasică? Alege dormitoarele Xtend. Acestea sunt potrivite chiar şi pentru camerele copiilor. Spre exemplu, ai la dispoziţie două modele de birouri, potrivite pentru cei mici! Nici doamnele nu au fost uitate şi pot alege să-şi îmbogăţească dormitorul cu o masă de toaletă! Toate detaliile le gaseşti AICI

Economişte 1.288 de lei şi cumpără un dormitor Xtend! Pachetul promoţional include trei tipuri de şifoniere, un modul central, un turn mare cu uşă şi sertare, dar şi un pat!

Un alt pachet atractiv cu mobilă LEMS te va ajuta să economiseşti 932 de lei! Pachetul include un pat Karo, tapițat, cu două sertare, un şifonier Xtend cu patru uşi cu oglinzi şi sertare, dar şi două noptiere cu sertar! Totul la 2.801 lei!

Convinge-te de calitate şi preţuri bune în magazinele Lem’s din Satu-Mare şi Maramureş! Ne găsiți la magazinele din Satu-Mare, aflate în Galeria Auchan, Str. Careiului Nr. 77-79 şi Centrul Comercial Someșul (demisol).

În Maramureş ne găsiţi în magazinele din Baia Mare (str. Vasile Lucaciu Nr. 163, ieșirea spre Sighetu Marmației (fostul Ambient), Sighetu Marmaţiei (Galeria Kaufland, Str. Bogdan Vodă Nr. 164-170), Târgu Lăpuş (Str. Piața Eroilor Nr. 24) şi Borşa (Str. Libertății Nr.125, în cadrul magazinului IDEEA).

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here