Au început reducerile LEMS în Banat! Achiziționează livingurile Box la super prețuri!

0

Căutata gama de livinguri Box este în această perioadă la reducere de 30%. Fie că ești din Timiș, fie că ești din Caraș-Severin, poți achiziționa acest superb living la prețuri începând cu 1578 lei doar până la sfârșitul lui martie

Odată cu împlinirea celor 100 de ani de România, Casoteca s-a gândit să-ți prezinte 7 modele de livinguri de mobilă românească pe care nu trebuie să le ratezi! Colorate și funcționale, aceste livinguri Box aduc un plus de energie, optimism și lumină camerei de zi. Diversitatea culorilor pentru fronturi și varietatea modulelor disponibile fac din configurațiile Box un adevărat manifest pentru creativitate și bună dispoziție. Modulele Box se găsesc pe diferite dimensiuni și modele ușor de încadrat în orice casă cu influențe minimaliste fie ea de dimensiuni restrânse, medii sau foarte spațioase.

De asemenea, cele 7 livinguri Box se pot achiziționa cu fronturi de stejar mate sau super lucioase.

Livingurile Box de la LEMS

  1. Living Box L300 cm stejar Italia/alb

Acest living este compus din două comode și patru corpuri suspendate, două orizontale cu lungimea de 100cm și înălțimea de 40cm și altele două verticale cu lungimea de 40 cm și înălțimea de 160 cm. Modulul se poate achiziționa la prețul promoțional de 1578 lei.

2. Living Box L300 cm roșu mat/alb

Modulul este format din comodă cu două uși, cu lungimea de  240 cm și 7 corpuri suspendate vertical cu lungimile și înălțimile de 60 cm fiecare. Livingul are prețul promoțional de 1739 lei.

3. Living Box L340 cm wenge/alb

Al treilea living Box de la LEMS are două comode de dimensiuni diferite și patru corpuri suspendate, trei vertical și unul orizontal. Prețul acestuia este 1806 lei.

4. Living Box L340 cm verde/alb

Livingul din imagine este alcătuit din două comode și trei corpuri suspendate. În această perioadă poate fi cumpărat cu o reducere de 772 de lei, adică la prețul promoțional de 1808 lei.

5. Living Box L300 cm alb

Elegantul living alb al cunoscutului brand LEMS este compus din două comode, patru corpuri suspendate, doua verticale și două orizontale, și o poliță cu lungimea de 200 cm. Tot modulul costă doar 1687 lei.

6. Living Box L340 cm wenge/crem

Livingul cu numărul 6 este alcătuit din două comode, patru corpuri suspendate alungite și rafturi. Această mobilă românească se poate cumpăra la 2126 de lei, cu 910 lei mai ieftin.

7. Living Box L400 cm

Ultimul living pe care vi-l prezentăm este special creat pentru camere spațioase. Cel mai mare living din gama Box este format din două comode și cinci corpuri suspendate, toate de dimensiuni mari. Modulul minimalist costă doar 2224 lei.

Ca toate produsele LEMS, gama Box este creată pentru casele românilor perfectă pentru cei care aleg să își mobileze casa într-un stil ce exprimă tinerețe și prospețime. Gamele Domino, Zeppelin, Quasar au și acestea reduceri de până la 55% în acest început de primăvară.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here