Mobilier la reducere: 6 piese pe care să le schimbi vara asta

0

Mobilier la reducere:

Vara nu a venit doar cu mult-așteptatele zile de vacanță, ci și cu o perioadă de reduceri substanțiale la mobilier. Profită acum de reducerile de până la 45% la toate produsele din magazinele Lem’s și schimbă mobila veche. CasoTeca îți prezintă 6 piese de mobilier pe care să le schimbi la reducere.

Ai de ales între vacanță și amenajări prin casă? Nu renunța la niciuna dintre variante! Acum poți merge liniștit în concediu, și asta pentru că în magazinele Lem’s ai parte de reduceri de până la 45% la toate produsele. Îți rămân bani și de vacanță!

Vara asta ai liber la amenajări în casă! Fie că te gândești să schimbi o parte din piesele de mobilier, fie vrei să schimbi mobila din toată camera, la magazinele Lem’s ai parte de reduceri  la toate produsele. Iată 6 piese de mobilier pe care să le schimbi la reducere.

Mobilier la reducere: schimbă salteaua pentru un somn odihnitor

Nu mai amâna și schimbă acum salteaua! Vei avea parte de un somn odihnitor și vei dormi liniștit știind că ai prins reduceri de până la 45% la saltelele de la Lem’s! Alege saltelele ferme și elastice în același timp, pentru un somn plăcut și confortabil. Tehnologia inovatoare folosită la fabricarea saltelelor din gama Lem’s Flex pe care le poți testa chiar la tine acasă. Aceste saltele au fost concepute special pentru a urma linia corpului  și pentru a oferi un suport optim pentru coloana vertebrală în timpul somnului. Profită acum de reduceri de până la 45% la saltelele din magazinele Lem’s şi alege 6 piese de mobilier pe care să le schimbi la reducere.

saltea

Mobilier la reducere: cumpără un set nou de masă cu scaune

Profită de reducerile de până la 45% de la Lem’s și pentru seturile cu masă și scaune! E timpul să renunți la vechea masă și să-ți primești musafirii. De reduceri consistente vei avea parte dacă alegi pachetele de masă și scaune. Spre exemplu, economisești  585 de lei la pachetul de masă Arena și șase scaune Mix, pe care îl poți cumpăra cu 1.823 de  lei. Iar dacă vrei să schimbi doar masa sau scaunele, ai  la dispoziție o gamă variată de produse Lem’s la reduceri de până la 45%. Mesele extensibile Miracco au un preț nou de 848 de lei, iar mesele Colibri costă 189 de lei.

masa scaune

Mobilier la reducere: Schimbă mobila de le hol

Acum e timpul să profiți de reduceri pentru mobilierul pentru hol! Alege holul Domino pentru care vei economisi 294 de lei. Holul domino este perfect pentru familii și îți oferă loc pentru haine și pantofi. Holul Domino are fronturi din stejar wenge cu profil capuccino mat și carcasă din stejar wenge. Economisești 355 de lei dacă alegi holul Zeppelin și beneficiezi de spațiu în plus de depozitare. Fii în pas cu moda și cumpără mobilă Lem’s la reduceri de până la 45%.

zeppelin hol

Mobilier la reducere: o canapea nouă pentru living 

Reduceri în magazinele Lem’s vei găsi şi la canapele şi fotolii. Spre exemplu, acum beneficiezi de o reducere de 20% la fotoliile Moko, care aduc un aer modern camerei tale. Acestea au o rezistență sporită datorită structurii din lemn masiv de fag. Pernele spătarului au în componență fibră siliconizată extrem de rezistentă la deformare, care crează o volumetrie plăcută. Acum poţi cumpăra un fotoliu cu doar 730 de lei.

Mobilier la reducere: canapea moko

Mobilier la reducere: Un nou dulap

Tot cu bani puţini îţi poţi schimba şi dulapul vechi! În magazinele Lems’s ai parte de reduceri la toate produsele, inclusiv la dulapuri. E timpul să renunţi la dulapul vechi şi să-l înlocuieşti cu unul din gama Miracco. Piesele de mobilier se caracterizeaza prin elemente de design masiv, dar fluid în acelaşi timp. Sistemul modular constructiv îţi permite să configurezi o multitudine de combinaţii. Un dulap cu două uşi costă acum 755 de lei.

Mobilier la reducere: dulap

Reducerile de până la 45% în magazinele Lem’s te ajută să-ţi schimbi chiar şi întreaga mobilă din living! De ce să nu aduci un aer nou casei tale şi să profiţi de reduceri? Iată livingul Domino care poate fi cumpărat la jumătate de preţ: 998 de lei, în loc de 1.834 de lei. Programul Domino știe să se adapteze nevoilor actuale, iar livingului Domino se impune prin naturalețea materialelor și a finisajelor. Având o compartimentare aerisită, obiectele personale sunt cele care îi dau viață reușind să transpună în camera de zi personalitatea locuitorilor ei! Profită de 6 piese de mobilier pe care să le schimbi la reducere!

Mobilier la reducere: domino living

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here