Enel reduce cu 20% facturile la curent

0

Enel vine cu noutăţi în ceea ce priveşte oferta de preţ pentru primul pachet de furnizare a energiei electrice dedicat în special clientului familiarizat cu segmentul digital și comunicarea online. CasoTeca îţi spune că Enel reduce cu 20% facturile la curent.

Oferta vine acum cu un preţ al energiei cu 20% mai mic. Calculul a avut la bază comparaţia dintre preţul actual al energiei electrice pe piaţa reglementată (fără a include tarifele reglementate de distributie, transport și sistem) şi cel al produsului E-Light. 

Calcul estimativ al prețului energiei electrice, luând în considerare un consum mediu de 125 kwh/lună și o medie a prețului energiei pentru toate zonele de distribuție. Calculul estimativ a fost realizat comparând prețul actual al energiei electrice pe piața reglementată și cel al produsului E-Light. Prețul energiei electrice nu include tarifele reglementate de ANRE (tariful pentru transportul energiei electrice, pentru distribuţie și pentru serviciile de sistem).

Enel reduce cu 20% facturile la curent
Enel reduce cu 20% facturile la curent

Structura produsului este una simplă şi transparentă, incluzând un abonament în cuantum de 0,05 lei / zi / loc de consum şi un preţ al energiei electrice de 0,147 lei / kWh. La acest pachet, se adaugă componentele reglementate de către ANRE sau aprobate prin acte normative specifice – tarifele pentru servicii de transport, sistem și distribuție, taxa de cogenerare, certificate verzi, acciza și TVA.

De asemenea, în acelaşi pachet, Enel include un ajutor suplimentar pentru clienţii care au nevoie să schimbe titularul de contract. În cadrul procesului de trecere la produsul E-Light, aceştia vor beneficia de consultanță pentru efectuarea schimbărilor necesare. Pentru a putea beneficia de oferta E-Light, clienții trebuie doar să activeze opţiunea de factură electronică. Pe întreaga perioadă contractuală, este necesar să aveți active următoarele opțiuni: contul MyEnel, factura electronică. Chiar și încheierea contractului de furnizare va fi derulată prin mijloace de comunicare la distanță.

E-Light este un nou pas făcut de Enel în vederea digitalizării pe piața românească.

Oferta este valabilă până la 31 august 2016, doar pentru clienții având un consum de tip casnic. Mai multe informații despre E-Light sunt disponibile AICI. 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here