Modalități de a vă organiza cămara

1

Cămarile de vis pe care le vedeți în reviste nu sunt atât de greu de decorat. Prin decorarea pereților, alegerea unor spații de stocare și prin utilizarea unor trucuri inteligente pentru organizare, puteți avea spațiul de depozitare curat și elegant pe care l-ați dorit întotdeauna, fără a cheltui o avere.

Folosește coșuri ca spații de depozitare

Coșurile de plastic și coșurile de paie sunt preferate în camerele de joacă, birouri și dulapuri de pretutindeni, dar au și ele un loc în cămară. Aranjați conservele pe categorii (sosuri de roșii, legume etc.) pentru a avea o cămară organizată. O altă modalitate în care le puteți folosi ar fi ca elemente decorative pentru șervețele și fețe de masă.

Alegeți recipiente din plastic

Containerele plate de plastic le puteți folosi cu ușurință pentru a profita de fiecare spațiu dintr-o cămară. Utilizați-le pentru a stoca cereale, pesmet, orez, paste și nuci. În acest spațiu super organizat, containerele personalizate sunt potrivite oricărui stil de design pe care doriți să îl aveți în cameră.

Puneți în separatoare de sertare

Pentru a împiedica toate sticlele, cutiile și alte articole din cămară să se răstoarne în sertarele lor, cumpărați niște organizatoare de sertare care vă ajută să le mențineți pe loc.

Decorează pereții

Fie că alegi să îți așezi ustensilele de bucătărie pe pereți sau alegi un tapet cu un model potrivit, orice idee de decorare aduce un plus de originalitate. Personalizează fiecare spațiu din casă pentru a aduce un plus de confort în fiecare cameră.

Sursa foto: pixabay.com, pinterest.com

O amenajare bazată pe jocul de culori

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here