Tendințe de design interior: sezonul 2022

0

Anul viitor, designul se rezumă la tot ce este confortabil, o îmbinare între ceea ce reprezintă minimalismul și perioada retro. Având în vedere această varietate, nu numai că veți putea crea o casă aflată în tendințe, dar veți rămâne, de asemenea, în stil pentru viitor.

Moda anilor ‘70

O notă retro este mai mult decât suficientă pentru a crea o casă. Sugestii blânde de portocaliu ars, verde închis și alte nuanțe neutre care luminează interioarele casei. Alegeți piese vintage dintr-o piață de vechituri pentru o notă originală în camera pe care doriți să o decorați.

Materiale organice și sustenabile

Tendințele de decorare a casei în 2022 surprind maximizarea sticlei. De exemplu, pereții și pandantivele supradimensionate sunt printre numeroasele moduri de a alege sticla în locuință.

Margini rotunjite

Mobilierul curbat va domina sezonul ce urmează. Mobilierul și decorul cu margini rotunde sunt potrivite în orice camera, o canapea supradimensională cu spătar rotunjit pot completa perfect camera de zi. Alegeți culori calde, precum galben, maro sau portocaliu.

Catifeaua

În rândul textilelor, cea care domină sezonul 2022 este catifeaua, de exemplu, este un material de pluș care poate da o notă modernă unui interior. Este cu siguranță o țesătură primitoare pentru spațiile de zi și dormitoare. Fie lăsați catifeaua să vorbească într-o singură culoare îndrăzneață, fie îmbinați-o cu nuanțe pământii, naturale.

Sursa foto: pinterest.com

Cum îți transformi balconul într-o oază de relaxare

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here