Cum să aduci natura în casă folosind rame decorative Vimar

1
vimar-1a

Daca ai o casa care iti permite să te bucuri de liniștea naturii, poti transforma resedinta intr-un loc care nu inceteaza niciodata sa uimeasca. Un decor care sa reflecte cu adevarat personalitatea ta, cu mobilier, lămpi, tesaturi si materiale speciale folosite pentru a intregi spatiul in care te vei simti bine singur sau alaturi de cei dragi.

La recomandarea electricianului, poti alege un sistem de automatizare By-me de la Vimar pentru administrarea casei tale, in gestionarea integrata si inteligenta a tuturor dispozitivelor instalate. In acest mediu se demonstreaza posibilitatile uimitoare oferite de o tehnologie care este capabila sa combine simplitatea si inovatia pentru a imbunatati calitatea vietii.
Dispozitivele din seria Eikon Evo au capacitatea de a transforma spatiile intr-o experienta unica, placuta si usoara.

Langa usa de la intrare, poti avea un ecran elegant Full Flat cu afisaj pe o placa de cristal colorat cu negru, care permite monitorizarea 360° a intregii locuinte. Prin tehnologia touch, se permite controlul iluminarii pentru fiecare camera, precum si pentru frumoasa gradina exterioara sau stabilirea temperaturii dorite pentru fiecare zona, activarea sprinklerelor externe, alegerea muzicii pentru fiecare zona sau apelarea scenariilor presetate. Dupa cum poti vedea, exista atat de multe posibilitati oferite de tehnologia Vimar si nu se opreste aici. Fiecare proiect este unic si este configurat dupa necesitatile tale.

vimar-1b

Atat bucataria, cat si alte camere pot sa aiba ecrane tactile multimedia, diferentiate in functie de culoare; cea din bucătărie sa fie incadrata de o placa de cristal colorata de culoare alba, iar cea din zona de dormit sa fie in varianta neagra.

Citește și: Cum obții stil și eleganță folosind aparataj modular de la Vimar?

 

Datorita interfetei web prin LAN, intreaga familie poate profita de serviciile de internet, cum ar fi radio, prognoze meteo si stiri publicate pe internet. De asemenea, integrarea cu serverul web permite dispozitivului sa controlezi intregul sistem de automatizare By-me prin intermediul paginilor simple de meniuri de supraveghere. Totul poate fi controlat dintr-un singur punct, chiar si de la distanta, prin internet, inclusiv diferitele zone ale casei si scenariile presetate, controlul sistemului de automatizare, setarea intensitatilor de iluminare si ajustarea temperaturii.

Pe langa evolutia tehnologica, Eikon Evo este un tribut adus frumusetii formelor. Datorita bogatiei materialelor sale si a finisajelor pretioase, ramele au un farmec ca nicio alta alternativa.

vimar-1c

Frumoasa, rafinata si exclusiva, seria Vimar se integreza fara probleme cu fiecare mediu. In bucatarie si in zona de locuit, comutatoarele si comenzile de automatizare pot fi alese prin includerea nucului care, datorita calitatilor naturale unice, radiaza vitalitatea si transmite un sentiment de pace și caldura. Pentru baie, poti alege intre doua variante: rame de ardezie naturala care se combina bine cu marmura intunecata, datorita aspectului puternic si rame de cristal, intr-o culoare maro opal, perfecta in lumina naturala care patrunde in incapere.

In dormitor, ecranele tactile pot fi instalate deasupra noptierelor, astfel incat iluminarea, temperatura, sunetul si controlul obloanelor sa poata fi gestionate in timp ce te asezi confortabil, fara a trebui sa te mai dai jos din pat. Permite administrarea centralizata a sistemului, ceea ce face ca toate spatiile sa fie extrem de usor de controlat.

Produsele Vimar se gasesc pe site-ul www.eMenatwork.ro, iar expertii eMenatwork iti stau la dispozitie pentru informatii suplimentare despre prize si intrerupatoare Vimar, precum si sfaturi despre cum iti poti transforma locuinta intr-o casa inteligenta.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here