Cum obții stil și eleganță folosind aparataj modular de la Vimar?

0
vimar-1

Cum se impaca stilul cu tehnologia in interiorul unei case? Iti oferim cateva ponturi pe care sa le folosesti cand iti renovezi locuinta, fara sa faci rabat la design, calitate si tehnologie avansata.

Iti prezentam povestea unui proprietar care a obtinut o casa inteligenta, eleganta si complet automatizata, folosind aparataj modular de la Vimar, format din prize, intrerupatoare, rame, doze, etc. Folosind prize si intrerupatoare modulare din gama de lux Eikon Tactil a completat perfect aceste elementele ca facand parte din decor.

Mobila personalizata a fost realizata pentru a decora interioarele in culori bazate pe intuneric si lumina. Coexistenta dintre elementele clasice si cele moderne este imediat vizibila, datorita obiectelor folosite in decorarea interioarelor.

Pentru acest proiect, prin utilizarea de produse Vimar se ofera tehnologie By-me sofisticata, dar usor de utilizat: sistemul de automatizare a locuintei care integreaza si simplifica gestionarea mai multor functii. Iluminat, HVAC, sarcini electrice, rulouri, sistem de difuzoare. Toate acestea pot fi controlate dintr-un singur punct – la nivel local sau de la distanta printr-o tableta sau un smartphone – datorita unei singure tehnologii smart. Pentru proprietar, automatizarea casei a devenit indispensabila deoarece este capabila sa asigure confort si functionalitate, dar si sa optimizeze consumul.

Cu ecranul tactil video de la Vimar, amplasat langa usa de la intrare, se poate controla intreaga locuinta, reglarea sistemului HVAC si a iluminarii, prin setari preferate sau apeland la scenarii, combinatii speciale de intrerupatoare Vimar pentru iluminat, HVAC si muzica.

Scenariul „Intrare”, de exemplu, comanda pornirea luminilor si deschiderea perdelelor pentru a descoperi prezenta dealurilor dincolo de ferestre. Scenariul „Seara”, in schimb, dezvaluie aranjamentul de iluminare. La fel ca temperatura in diferite camere, sistemul de difuzoare poate fi setat si monitorizat. Radio, iPod, CD player, Bluetooth: se poate selecta piesa preferata utilizand interfata sistemului cu diverse dispozitive.

 

Citește și: Cum arată casa cu pereți care se transformă în terase

 

Cu sistemul de automatizare Vimar By-Me, nici o energie nu este irosita: controlul consumului este constant, distributia este inteligenta si exista economii substantiale. In timp ce proprietarul ne spune despre casa lui si arata cat de usor este de gestionat, subliniaza rolul fundamental al optiunii de control al sarcinii datorita produselor Vimar, in special in cazul unui apartament ca al lui, cu o putere maxima de 3 kW consumul si absorbtia de putere foarte mare datorita diferitelor accesorii. A setat apoi o extragere maxima a puterii si, daca aceasta limită este depasita, Vimar By-me taie automat sarcini non-prioritare, in functie de o comanda setata anterior. In caz de necesitate, alimentarea cu energie a masinii de spalat, a masinii de spalat vase si a altor aparate fara caracter prioritar va fi intrerupta mai intai. In acest fel, sistemul previne intreruperile de alimentari, asigurand reactivarea automata a sarcinii dupa treizeci de secunde.

vimar-2

vimar-4

vimar-4

Aceasta este o locuinta care nu inceteaza niciodata sa surprinda. Dupa trecerea pragului care separa zona de zi de cea de noapte, vom gasi o adevarata bijuterie: atragatoare la prima vedere, liniile ramelor decorative Eikon Tactil fac o suprafata neteda si luminata de sticla, capabila sa imbunatateasca in continuare interioarele. Sub acest material stilat sunt controalele de automatizare Vimar. De indata ce atingi ramele intrerupatoarelor Vimar, un senzor de proximitate detecteaza daca cineva se afla in apropierea dispozitivului si activeaza iluminarea din spate, astfel incat activarea acestora are doar o atingere usoara, pe care tehnologia touch-ului se transforma in control direct al energiei.

Exclusivitatea oferita de ramele Tactil este combinata cu liniile din gama Eikon. Forme concepute pentru a fi observate, dimensiuni care se deosebesc delicat pe pereti, un profil ultra-subtire, acestea sunt caracteristicile prin care se impun aceste modele Vimar.

Spatiile, mobilierul si dispozitivele de automatizare formeaza astfel o combinatie perfecta intre util si frumos: tehnologia sofisticată Vimar By-me.

Produsele Vimar se gasesc pe site-ul www.eMenatwork.ro, iar expertii eMenatwork iti stau la dispozitie pentru informatii suplimentare despre prize si intrerupatoare, precum si sfaturi despre cum iti poti transforma locuinta intr-o casa inteligenta.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here