Noi proiecte de locuinţe se lansează la târgul imobiliar tIMOn

1

Târgul imobiliar tIMOn începe săptămâna viitoare, unde mai mulţi dezvoltatori de locuinţe vor fi prezenţi cu noi proiecte rezidenţiale. CasoTeca îţi spune din timp ce noi proiecte de locuinţe se lansează la târgul imobiliar tIMOn.

Compania din Israel, Dimri International, care începuse înainte de criză lucrările la fundaţia unui proiect în Prelungirea Ghenca, a reluat investiţia şi va demara vânzările de apartamente din primul bloc la târgul imobiliar.

În total, proiectul Dimri West Towers va avea 1.045 de apartamente. Din primul bloc sunt disponibile spre vânzare două tipuri de apartamente cu două camere, la preţuri ce se vor situa în intervalul 50.000 – 55.000 de euro cu tot cu TVA. Primul bloc a fost finalizat şi se lucrează la finisaje.

dimri2

dimri

Şi dezvoltatorii proiectului Militari Residence vin cu noi ansambluri rezidenţiale pe piaţa din Bucureşti, însă de această dată s-au orientat spre proiecte amplasate în zona centrală a Capitalei. Cele două proiecte, Carol City Park și Tineretului City, sunt amplasate în apropiere de parcul Tineretului și vor avea în total aproape 500 de apartamente. 

Proiectul Tineretului City va avea 148 de apartamente şi 184 de locuri de parcare, iar preţurile pornesc de la 1.250 de euro pe metru pătrat plus TVA.

tineretului city

tineretului city2

Preţurile la apartmentele din Carol City Parc sunt de la 1.125 de euro pe metru pătrat plus TVA în cazul locuinţelor de la parter şi de la 1.350 de euro pe metru pătrat plus TVA pentru cele de la etaj.

carol city park

carol city park2

Observăm un optimism al dezvoltatorilor în ceea ce privește piața românească. După o perioadă de analiză și ajustare a planurilor de investiții la condițiile noi din piață, aceștia propun proiecte mult mai adaptate cererii locale din punct de vedere al amplasamentului, suprafețelor și al prețurilor. Creșterea puterii de cumpărare, revenirea ușoară a creditării, dar și măsurile de încurajare a achizițiilor de locuințe, precum programul Prima Casă și TVA de 5% pentru locuințe cu suprafețe de până la 450.000 de lei din 2016, sunt factori încurajatori pentru noi investiții rezidențiale, spune Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn.

Dezvoltatorul City Garden Development, controlat de un investitor chinez, va lansa la târgul imobiliar de săptămâna viitoare trei poiecte imobiliare, cu un total de 80 de apartamente și 24 de vile, amplasate atât în centrul Bucureștiului cât și în zona de Nord a Capitalei. City Garden Pipera va cuprinde 24 de vile, proiectul DownTown 21, din zona Unirii va avea 50 de apartamente și spații comerciale, iar la începutul anului 2016, investitorul chinez vrea să construiască un imobil de lux de 30 de apartamente în zona Bulevardul Libertății.

city garden

city garden2

Târgul Imobiliar Naţional tIMOn începe joi, 22 octombrie 2015, în pavilionul expoziţional din Piaţa Constituţiei din Capitală şi va fi deschis până duminică, 25 octombrie.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here