Noi provocări în amenajarea locuinței

1

Pentru mulți dintre noi, anul acesta a fost o provocare, o schimbare a mentalității, o încercare de a ne simți cât mai confortabil în perioada carantinei, astfel că s-au făcut multe investiții în a amenaja și a schimba spațiile în care ne petreceam cel mai mult timp, propria locuință.

Deoarece nu au mai putut călători, oamenii au alocat bugetele și timpul lor în amenajările interioare. Lucru dovedit și de către psihologi în această perioadă ca fiind benefic pentru canalizarea energiei în ceva constructiv și util. Mulți au căutat să aducă un plus de confort și eleganță interiorului, apelul la materiale textile, în special perdele și draperii, fiind cea mai comodă și eficientă soluție în acest caz

BIROU COMPLET FUNCȚIONAL LA DOMICILIU

În contextul actual al pandemiei, perspectiva clienților a fost aceea de a investi în amenajarea spațiului de locuit sau de birou, mai mult decât o făceam în urmă cu 8-9 luni. Având în vedere că spațiul de locuit a devenit și spațiul de lucru al multora, oamenii au căutat idei de amplasare în casă a unei zone de birou complet funcțională, pentru a le asigura o buna activitate.

De exemplu, un client care activează în domeniul farmaceutic și pentru care întâlnirile zilnice pe zoom, în fața calculatorului erau foarte frecvente, le-a înlocuit în ultimul timp cu unele fizice. Pentru aceasta, a decis să își exploateze la maxim spațiul din living și astfel a amplasat un birou în zona ferestrei și a decis să redecoreze complet livingul și dormitorul, lucru pe care inițial nu intenționase să îl facă deoarece petrecea foarte mult timp în deplasări.

Un alt client s-a hotărât să îmbine utilul cu plăcutul și a redecorat complet biroul, adăugând elemente care dau căldură unei locuințe. Pentru a se simți mai confortabil, a decis să amplaseze o canapea generoasă în zona biroului și să folosească draperii elegante. În exemplul de față, clientul s-a hotărât să amenajeze livingul într-o zonă de lucru. Fapt inedit înainte de pandemie. Mobilierul urmează să fie gândit în așa fel încât masa de dining să fie înlocuită cu o masă de conferință și un birou managerial.

Au fost amplasate corpuri de iluminat pentru a focaliza zona de lucru iar în locul jaluzelelor stil office s-au amplasat draperii elegante de catifea, versatile și pretabile atât pentru spațiul de birou, cât și pentru un living confortabil.

Citește și Un apartament în tonuri de macarons

 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here