Noutățile din 2017 pentru întreținerea curții și grădinii

0
STIHL SR170STIHL MS170

Perioada sărbătorilor se îndepărtează cu pași repezi și nu mai avem mult până când începem din nou să ne facem treabă prin curte și grădină. Urmând vorba care ne spune să ne facem vara sanie și iarna car, începem să ne documentăm cu privire la noutățile care urmează să apară în domeniul îngijirii grădinii.

Nemții de la STIHL anunță că în 2017 vor veni cu o serie de noutăți în plan tehnic, care cuprind lansarea pe piața din România a peste 70 de produse noi: motocoase, utilaje cu acumulator, motoferăstraie, dar și îmbrăcăminte pentru fanii brandului.

Categoria de motocoase va primi cele mai multe produse noi, fie ca vorbim despre utilaje destinate zonei hobby sau celei profesionale pentru întreținerea suprafețelor mari și peisagistică. Producătorul german va pune pe piață 6 modele noi de motocoase destinate tuturor tipurilor de activități de întreținere a spațiilor verzi. De asemenea, update-uri importante vor fi aduse și la gamele de utilaje cu acumulator, care cuprind motoferăstraie, foarfeci de grădină, motocoase și suflantele. Categoria motoferăstraielor STIHL va primi 4 produse noi, constând într-un utilaj cu benzină, unul electric și 2 emondoare de înălțime.

Citește și: Câte prize sunt necesare într-o casă

 

Și pentru că siguranța la utilizarea a produselor este pe primul plan, în 2017 STIHL vine și cu propuneri noi privind echipamentele de protecție, cu jachete, pantaloni și mănuși cu protecție la tăiere.

În fiecare an STIHL aduce modificări la toate gamele de produse, fie ca sunt implementate inovații tehnice de ultimă generație sau utilaje noi, iar 2017 va fi unul dintre anii în care compania germană anunță unele dintre cele mai consistente astfel de noutăți.

O altă activitate STIHL, care capătă de la an la an amploare, este dedicată fanilor brandului. Astfel, după ce anul acesta au fost anunțate noua linie de îmbrăcăminte din seria Urban Lumberjack, STIHL pregătește colecția pe 2017, care va cuprinde câteva zeci de repere noi, ce vor putea fi achiziționate și din magazinele STIHL din țara noastră.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here