Uscătorul de rufe care nu încarcă factura la curent

0

Electrolux oferă o nouă inovaţie pe piaţa electrocasnicelor din România. Compania lansează un uscător de rufe cu un consum minim de funcţionare. Noul uscător de rufe de la Electrolux înregistrează un consum energetic de doar 1.1 kw la un ciclu de uscare, echivalentul a 50 de bani. CasoTeca îţi prezintă uscătorul de rufe care nu încarcă factura la curent.

Performanţă ridicată cu facturi mai mici

Rezultatele deosebite la uscare, pentru toate tipurile de ţesături, se datorează tehnologiei inovatoare cu pompă de căldură a uscătorului. Cu ajutorul funcţiei HeatPump, uscătorul de rufe functionează la o temperatură mai joasă cu aproximativ 25% faţa de echipamentele convenţionale. Astfel, hainele îşi păstrează aspectul nou un timp îndelungat, iar încadrarea în clasa superioară de eficienţă energetică, A+++ se va reflecta şi în facturi mai mici.

Uscătorul de rufe care nu încarcă factura la curent
Uscătorul de rufe care nu încarcă factura la curent

Îngrijirea hainelor la cele mai înalte standarde

Uscarea tradiţională a hainelor determină deterioarea ţesăturilor şi înmulţirea bacteriilor preluate din mediul extern. De aceea, uscătorul de rufe Electrolux beneficiază de sistemul inteligent OptiSense. Opţiunea a fost concepută pentru ajustarea timpului de uscare. Astfel, chiar şi cele mai delicate ţesături îşi vor păstra elasticitatea, cu un consum energetic de doar 50 de bani la fiecare ciclu de uscare.

În plus, uscătorul de rufe Electrolux dispune şi de un program special de uscare pentru articolele din lână, certificat Woolmark Blue, ce te scapă de grija uscării puloverelor sau a paltoanelor care în general, necesită o îngrijire mai atentă.

Economiseste timp si energie

Extrem de practic si flexibil, uscatorul de rufe Electrolux beneficiază de un singur filtru de curăţat. Astfel economiseşti energie şi timp în mentenanţă atunci când îţi îngrijeşti hainele. Uscătorul de rufe se bucură de sistemul inteligent de curăţare EcoFlow, ce include un singur filtru asigurand un flux continuu de aer, cu un consum mic de energie.

Uscătorul de rufe care nu încarcă factura la curent
Uscătorul de rufe care nu încarcă factura la curent

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here