Nu vă păcăliți de prețul mic al apei, alegeți calitatea

0

Apa este substanța absolut indispensabilă vieții. Toate formele de viață cunoscute depind de apă și este o parte vitală în multe din procesele metabolismului: cantități semnificative de apă sunt utilizate de organism in digestia hranei. Până la 72% din masa corpului uman fără grăsimi este apă. Pentru o bună funcționare, corpul necesită minim 2 litri de apă pe zi pentru a evita deshidratarea, cantitatea exactă depinzând de nivelul de activitate, temperatură, umiditate și alți factori.

water_glass

Corpul uman are nevoie de apă care nu conține prea multă sare sau alte impurități. Printre impuritățile frecvent întâlnite se numără chimicalele sau bacterii periculoase, care pot cauza dezechilibre grave în organism și, în timp, boli cronice. Unele componente sunt însă acceptabile și chiar necesare ca prezență în apă pentru intensificarea gustului și pentru asigurarea necesarului de electroliți, cum sunt calciul, magneziul sau bicarbonații.

Pe măsura creșterii populației umane, de-a lungul timpului, și a folosirii intensive a resurselor de apă, problema apei utilizabile a devenit o problemă vitală a omenirii.

20130306212426-drink-water-only-for-7-days

De ce este Aqua Carpatica cea mai echilibrată apă plată din România?

Într-adevăr, poate prețul acesteia este puțin mai ridicat, dar nu vă lăsați păcăliți de acest detaliu, deoarece sănătatea este pe primul loc. Iar apa Aqua Carpatica se încadrează perfect în standardele de apă curată, sănătoasă. Aceasta este cunoscută ca având cel mai mic conținut de nitrați (0,8 mg/l pentru izvorul Băjenaru și 1.85 mg/l pentru izvorul Haja, buletinele de analize dovedind prin această valoare că este cea mai pură apă plată din România și ideală pentru prepararea hranei bebelușilor), comparativ cu restul brandurilor de pe piața românească. Iar pe deasupra, aceasta se mândrește și cu cel mai echilibrat conținut oligo-mineral dintre apele îmbuteliate.

 În afară de îmbutelierea în sticle de plastic aceasta vine și cu o variantă în sticlă de sticlă.

 Pentru mai multe detalii accesați site-ul pe care găsiți explicațiile necesare.

aqua-carpatica

MK-04-AQUA-sticle-all

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here