8 motive pentru a alege un decor ciocolatiu

0

Ciocolata este întotdeauna o alegere bună când vrem să ne răsfățăm cu un desert special, dar culoarea ei ne poate inspira și în materie de design interior, pentru că poate fi combinată cu o varietate de nuanțe (albastru, roz, verde, galben etc.) și oferă locuinței aspect luxos. Iată 8 motive pentru a alege un decor ciocolatiu:

1. Deși este o culoare rece, ciocolatiul devine “cald” în interiorul casei, iar dacă îți place mobila albă, nuanțele de maro închis reprezintă fundalul perfect. Reține, totuși, că echilibrul cromatic este foarte important – draperiile albe și o canapea de culoarea fisticului sunt recomandate pentru a “îndulci” tonurile de maro predominante într-o cameră.

2. Ciocolatiul este recomandat mai ales în camerele dedicate studiului pentru că este o culoare prietenoasă, relaxantă.

image-206852

3. În camera unei adolescente, combinația cromatică ideală este ciocolatiu-roz, pentru că formează un contrast elegant, tineresc și modern.

4. Mixul de ciocolatiu și auriu este pretențios, stilat și potrivit pentru interioarele opulente, ușor boeme.

5. Ciocolatiul și albastrul deschis sunt potrivite pentru decorurile cu tematică marină, pentru că este o combinație energică și fresh; baia ar fi locul ideal pentru acest mix.

image-206897

6. Ciocolatiul arată foarte bine alături de plante naturale, în special lângă flori viu colorate – nuanțele calde pe fundal maro creează o atmosferă confortabilă și te binedispun.

7. Mixul de ciocolatiu și alb pur cu detalii aurii este perfect pentru dormitor.

8. Piesele de mobilier din lemn natural, cum ar fi un scaun sau o masă vintage, capătă aspect modern prin asocierea cu obiecte ciocolatii (tapet, draperii, opere de artă).

 

 

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: interiorholic.com

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here