Nuanțe de păr care te întineresc. Ce culori să alegi potrivit specialiștilor

1

Dacă ești în căutarea unei schimbări de look pentru a obține un aspect mai tineresc, ai ajuns în locul potrivit! Specialiștii susțin că nu este suficient să te gândești doar la tunsoarea perfectă, ci trebuie să acorzi o atenție deosebită și culorii părului. De fapt, există nuanțe care pot șterge de pe chipul tău cel puțin 10 ani. Iată câteva exemple mai jos!

Nuanțe de păr care te întineresc

Surprinzător sau nu, există câteva nuanțe de vopsea pentru păr care te pot face să arăți cu 10 ani mai tânără decât ești în realitate.

Ele îți pun în valoare trăsăturile și îți sterg urmele îmbătrânirii de pe chip. Vrei să știi care sunt acestea? Iată-le!

1. Blond cremos

Această vopsea este ideală pentru femeile cu tenul deschis la culoare. Fiind apropiată de nuanța bejului, aceasta conferă un aspect luminos feței, oferind astfel o aparență mai tânără și mai subțire. Blondul cremos contribuie, de asemenea, la estomparea trăsăturilor, conferindu-le o notă mai dulce.

2. Caramel

Dacă vrei să faci o tranziție naturală de la părul cărunt la o culoare vibrantă, această opțiune este ideală pentru tine. Renunță la negru și optează pentru caramel; vei observa o diferență de cel puțin 10 ani în aspectul tău. Această nuanță se potrivește atât femeilor cu tenul deschis, cât și celor cu tenul închis.

DEscoperă și: Nuanțe de ruj pentru brunete. Ce culori se potrivesc cel mai bine cu părul brunet

3. Ciocolatiu

Aceasta este o altă nuanță de păr care întinerește. Însă, ea este potrivită doar femeilor care au pielea închisă la culoare.

Cu toate acestea, trebuie să fie o ciocolată ușoară, cu puțin ”lapte” în ea, pentru că dacă este prea închisă sau intensă, va provoca efectul opus.

4. Blond platinat

Această nuanță de păr este una dintre cele mai populare opțiuni pentru femeile de peste 40 de ani. Se combină armonios cu reflexii sau cu un gradient de tip ombré în tonuri cenușii, conferindu-ți un aspect mai elegant și mai modern. Un alt avantaj este că contribuie la mascarea firelor albe.

5. Cupru

Este, fără doar și poate, o nuanță excelentă pentru a avea căldură în părul tău fără a recurge la tonuri blonde sau caramel.

Această culoare vibrantă și caldă reflectă lumina în jurul feței, ceea ce te va ajuta să arăți și mai radiantă.

Sursa: ego.ro

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here