O curăţenie de primăvară inteligentă

Primăvara este de cele mai multe ori asociată cu noi începuturi sau schimbări în bine în viața oamenilor. Aceasta pentru că acest anotimp înseamnă regenerare și prospețime şi de aceea nu întâmplător curățenia de primăvară a devenit deja o tradiție

2
O curăţenie temeinică de primăvară îmbunătăţelte întrega ambianţă precum şi aerul din locuință
O curăţenie temeinică de primăvară îmbunătăţelte întrega ambianţă precum şi aerul din locuință

Sărbătorile pascale într-o casă împrospătată

După o perioadă nu foarte dinamică, toată lumea simte nevoia de a depăși „amorțeala”, printr-o curățenie efectuată temeinic, îmbunătăţind astfel întreaga ambianţă precum şi aerul din locuință. Iar dacă curăţenia se efectuează înainte de sărbătorile pascale atunci vom întâmpina Paştele într- o casă proaspătă şi curată ca paharul.

Prin faptul că necesită mult timp și este un proces complex și migălos, nu de puține ori, curățenia generală de primăvară nu este cea mai îndrăgită activitate. Din fericire, tehnologia avansată poate deveni cel mai pun prieten al omului la treburile casnice, mai ales atunci când facem alegerea corectă în materie de electrocasnice inteligente.

Curățenie perfectă, uşoară şi plăcută

Poate nu ştiţi dar curăţenia poate deveni mai uşoară, obţinându-se în același timp, o casă perfect curată. Mai mult, această activitate poate deveni chiar plăcută. Desigur vă întrebaţi cum se pot realiza toate aceste deziderate împreună. Ei bine, răspunsul este aspiratorul inteligent și performant Dyson V15 Detect Absolute.

Aspiratorul V15 Detect Absolute se poate transforma lesne într-un dispozitiv de curățare portabil
Aspiratorul V15 Detect Absolute se poate transforma lesne într-un dispozitiv de curățare portabil

Deși igienizarea întregii case în profunzime necesită o atenție sporită, tehnologia Dyson face ca întreg procesul să fie mult mai ușor, precis și eficient. Aspiratorul V15 Detect Absolute se poate transforma lesne într-un dispozitiv de curățare portabil. Putem vorbi astfel despre o curăţenie inteligentă.

Aspiratorul Dyson V15 Detect Absolute, puternic, eficient, inteligent

 Făcând parte din noua generație de aspiratoare fără cablu, V15 Detect Absolute de la Dyson este dotat cu un motor deosebit de puternic şi integrează tehnologii inovatoare pentru o experiență unică de curățare.

Aspiratorul V16 Detect Absolute este dotat cu un Un senzor piezo care măsoară și numără în mod continuu particulele microscopice de praf
Aspiratorul V16 Detect Absolute este dotat cu un un senzor piezo care măsoară și numără în mod continuu particulele microscopice de praf

Nu numai că detectează praful ascuns cu dimensiuni de până la 10 microni și oferă dovada a ceea ce a fost aspirat dar captează 99,99% din particulele de praf de până la 0,3 microni din casă. Astfel praful nu mai este o grijă în locuințe iar aerul devine mai curat. Aspiratorul detectează şi îndepărtează în timpul procesului de aspirare toate tipurile posibile, precum: acarienii, particule de mărimea alergenilor, polenului, prafului microscopic, a pielii descuamate şi a nisipului fin. Aspiratorul are nu mai puțin de 7.815 peri tari din nailon cu o putere de curățare în profunzime ce îndepărtează murdăria de pe covoare și carpete.

Părul de la animale nu mai este o problemă

Aspiratorul încorporează tehnologiile avansate de filtrare în 5 etape ale Dyson. Tehnologia cu ciclon Dyson este eficientă pentru separarea prafului și a murdăriei de pe podele și suprafețe, iar etanșarea întregului aparat asigură faptul că praful și murdăria nu sunt eliberate înapoi în casă.

Una dintre cele mai mari provocări pe care majoritatea aspiratoarele o au este legată de aspirarea firelor de păr de pe podele/covoare și încurcarea acestora pe perie. Însă, din fericire, inginerii Dyson au creat un nou accesoriu cu șurub anti-încurcare pentru aspiratorul Dyson V15 care previne acest lucru. Accesoriul a fost testat pe mai multe tipuri de păr și îndepărtează prin învârtire părul, transferându-l direct în coș.

Atât curățenia efectuată cu regularitate, cât și cea generală de primăvară pot deveni mult mai eficiente și, în același timp, plăcute atunci când tehnologia vine în ajutor și oferă eficiență și precizie, așa cum este și cea de la Dyson, integrată în aspiratorul vertical V15 Detect Absolute

2 comentarii

  1. […] Sărbătorile pascale într-o casă împrospătată După o perioadă nu foarte dinamică, toată lumea simte nevoia de a depăși „amorțeala”, printr-o curățenie efectuată temeinic, îmbunătăţind astfel întreaga ambianţă precum şi aerul din locuință. Iar dacă curăţenia se efectuează înainte de sărbătorile pascale atunci vom întâmpina Paştele… Cititi mai multe aici: O curăţenie de primăvară inteligentă […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here