O vară cu băi bej și bucătării colorate

0

Culoarea este unul dintre criteriile cele mai importante pentru alegerea plăcilor ceramice pentru băi și bucătării, alături de design, calitate şi preţ. Astfel, tonurile deschise de bej sunt în continuare în topul preferințelor, iar plăcile ce imită lemnul sunt din ce în ce mai căutate, susțin reprezentanții Hornbach România.

Potrivit acestora, majoritatea proprietarilor de locuințe preferă modelele clasice şi aleg să adauge o notă de culoare în bucătării, prin accesorizarea plăcilor ceramice cu decoruri colorate. Pe de altă parte, băile sunt dominate de nuanțe de bej, iar plăcile ceramice pentru pardoseală cu modele ce imită lemnul sunt la mare căutare, în ultima vreme. În ceea ce priveşte dimensiunile plăcilor alese, în bucătărie sunt preferate modele mai mici, de 10×10 cm, pe când pentru băi, românii aleg, cel mai adesea, plăci de 25×40 cm. Achiziția medie pe segmentul gresiei şi faianţei, conform companiei, se situează la circa 20 mp de gresie și faianță.

Pentru renovarea unei băi sunt necesari, de regulă, 5 mp de gresie și 15 mp de faianță, iar în bucătării este nevoie de circa 8 mp de gresie și 12 mp de faianță.

CITEȘTE ȘI Bucătării cu electrocasnice încorporabile- te scapă de griji

În luna iulie, cei interesaţi de achiziţia de plăci ceramice vor putea regăsi, în toate cele 6 magazine Hornbach, o zonă special amenajată cu toate informațiile necesare despre produse și servicii și vor primi detalii despre montajul plăcilor ceramice.

În plus, clienţii pot apela la serviciul de montaj profesionist pus la dispoziţie de retailer, atât pentru amenajarea cu plăci ceramice, cât şi pentru alte tipuri de proiecte de renovare. Astfel, după achiziţionarea produselor de care au nevoie, aceştia pot programa vizita unui meșter pentru efectuarea măsurătorilor la domiciliu, urmând ca apoi să aibă loc montajul. Pentru lucrările de montaj garanţia este de 2 ani, calitatea fiind foarte înaltă.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here