Orhideea Cymbidium, bijuteria colecției Floria.ro

0

Floria.ro lansează și în această toamnă o colecție de buchete de flori în acord cu tendințele din modă. Floarea-vedetă a noii colecții Floria.ro este Orhideea Cymbidium, pe care o regăsim în nuanțe de roz diafan, galben, verde lime sau mov.

Orhideea Cymbidium, floarea vedetă este originară din zonele temparate și tropicale ale Extremului Orient. Este o floare de lux, care face din orice buchet un adevărat accesoriu rafinat pentru ținutele de toamnă-iarnă. Rezistentă în timp, cu o formă bine definită și în culori diverse, Cymbidium adaugă un plus de exotism și rafinament buchetelor ce devin accesorii ideale pentru ținutele toamnei.

Alături de orhidee, în colecție predomină trandafirii într-o varietate de culori: roșu, alb, roz și portocaliu. Buchetele și aranjamentele mai conțin minigerbera, hipericum, alstroemeria, miniroze, ornitogalum și elegantele cale galbene.

Fie că asortăm aranjamentul și vasul la o ținută în stil Nouveau Victorian, că îndulcim un costum cu aer masculin în tonuri de gri cu un buchet cu flori galben solar, sau că temperăm o ținută all red cu un buchet tomnatic cu galben și portocaliu, ținutele în tendințe își găsesc accesoriul perfect într-un buchet de flori.

Prin diversitatea de culori și stiluri de aranjare, noua colecție este în acord atât cu alegerile sofisticate ale femeilor îndrăznețe și nonconformiste, cât și cu ale adeptelor stilului clasic, mai temperat. Prin aceasta, orice domn aflat în dificultate găsește în colecția Floria.ro un buchet potrivit pentru doamna căreia vrea să-i facă o zi de toamnă mai frumoasă.

Întreaga colecție este disponibilă pe https://floria.ro/buchete-toamna-2015/ .

floria-aranjament-flori-aer-de-toamna-32933

floria-aranjament-flori-legenda-toamnei-32915

floria-aranjament-flori-tablou-de-toamna-32922

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here